Επιμένει η «Φενέρ» για τον Μπεργκ

Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει εντάξει στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής της λίστας, το όνομα του Μάρκους Μπεργκ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει εντάξει στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής της λίστας, το όνομα του Μάρκους Μπεργκ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Millyet», η τουρκική ομάδα αναζητεί ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας είναι και ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι ιθύνοντες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης τσεκάρουν τον Σουηδό επιθετικό και φέρονται να έχουν αποφασίσει, πως θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για τον Σουηδό επιθετικό και συμπλήρωσε πως μόνο σε περίπτωση που δεχτεί κάποια εξαιρετική προσφορά, θα παραχωρήσει τον έμπειρο επιθετικό το προσεχές καλοκαίρι.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.