Προετοιμάζεται μετεγγραφικά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση παικτών, που θα στελεχώσουν το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση παικτών, που θα στελεχώσουν το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών έχουν ξεχωρίσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχει προχωρήσει κάποια μετεγγραφή. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος μετράει 15 γκολ σε 16 συμμετοχές με τη φανέλα του ΟΦΗ την εφετινή σεζόν στη Football League, αρέσει στους Πειραιώτες, οι ποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του, τις προσεχείς εβδομάδες. Παράλληλα, ο Φρνασουά Μοδέστο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ανουάρ Έλα Γκαζί, ο οποίος αγωνίζεται στη Λιλ. Ο 23χρονος παίκτης είναι διεθνής με την εθνική Ολλανδίας. 

Παράλληλα, στη λίστα του Γάλλου βρίσκεται και ο Ζαν Φιλιπ Ματετά, ο οποίος έχει έντεκα γκολ σε 27 συμμετοχές με τη Χάβρη. Ο Ματετά είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Τέλος, ο Εμάνουελ Εμενίκε φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να επιθυμεί την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό. Αν επιβεβαιωθούν τα σχετικά δημοσιεύματα, τότε θα ξεκινήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα οι διαπραγματεύσεις, μεταξύ των δυο πλευρών, για να βρεθεί η «χρυσή τομή». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.