“Έγινε ένα παιχνίδι ακριβώς όπως το περιμέναμε” (video)

Ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΣ, αλλά όχι από το αποτέλεσμα είναι ο Γιάννης Πετράκης, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου. Από τη μεριά του ο Γκουστάβο Πογιέτ στάθηκε στην απόκρουση του πέναλτι από τον Ανέστη, αλλά και για τη βελτίωση της ΑΕΚ.

Ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΣ, αλλά όχι από το αποτέλεσμα είναι ο Γιάννης Πετράκης, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου. Από τη μεριά του ο Γκουστάβο Πογιέτ στάθηκε στην απόκρουση του πέναλτι από τον Ανέστη, αλλά και για τη βελτίωση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετράκη
«Έγινε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, αλλά και πολύ δύσκολο. Παίζαμε με μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα, στο χαμένο πέναλτι που είχαμε και στο γρήγορο γκολ στο β’ ημίχρονο. Αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθειά μας. Το σκορ δεν είναι καλό, αλλά είχαμε καλή εικόνα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και εκτός της φάσης του πέναλτι. Μέχρι το δεύτερο γκολ ήμασταν καλοί. Μετά έπαιξε ρόλο η ψυχολογία και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για τους τραυματισμούς των Μανιά και Τζημόπουλου:
«Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Τζημόπουλου. Και τον Μανιά δεν μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε, γιατί είχαμε κάνει τις αλλαγές. Ποτέ δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για κάποιον τραυματισμό αμέσως μετά το ματς.

Για το 3-5-2 που επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:
«Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι πλεονέκτημα όταν αλλάζεις το σχηματισμό, δεν ξέρει τι να περιμένει ο αντίπαλος. Ο συνδυασμός κάποιων πραγμάτων μας καθορίζει την τακτική που θα ακολουθήσουμε».

Αν νοιώθει ότι βρίσκεται σε σοβαρή ομάδα…
«Αισθάνομαι ότι είμαι σε μεγάλη ομάδα και σοβαρή ομάδα. Τα έχουμε ξαναπεί και δεν καταλαβαίνω την ερώτηση».

Για τον Τσάβες
«Το θέμα δεν είναι δικό μου, αφορά τη διοίκηση και πως θα το χειριστεί».

Αν ο ΠΑΣ έχει πρόβλημα στα χαφ
«Κάνουμε προσπάθεια για να πάρουμε παίκτες. Διαφωνώ ότι ήμασταν ασύνδετοι. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 0-2. Αξιοποιήσαμε τη μεσαία ζώνη που με τη σειρά της αξιοποιεί και την επίθεση, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε φάσεις».

Για τους πολλούς τραυματισμούς
«Θα προσπαθήσουμε και τα δύο. Οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με τα δεδομένα που έχουμε ως ομάδα. Μπορούμε να πάρουμε μόνο έναν Έλληνα άνω των 24. Αν κάνετε έρευνα αγοράς, ως δημοσιογράφοι που είστε, θα δείτε ότι είναι περιορισμένες οι επιλογές. Δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες αυτήν την εποχή. Πρέπει να πάρουμε παίκτη που θα μας βοηθήσει. Είναι ανοιχτό σε ποια θέση θα πάρουμε παίκτη, όπου μας προκύψει. Αν δεν προκύψει, δεν έχει νόημα να συζητάμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογιέτ:

«Έγινε ένα παιχνίδι ακριβώς όπως το περιμέναμε. Με την έκπληξη που έκανε ο ΠΑΣ που αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς με τρεις στην άμυνα, εμείς προσαρμοστήκαμε καλά. Ξεκινήσαμε καλά και το πέναλτι που έχασε ο ΠΑΣ όλοι συμφωνούμε ότι ήταν το σημείο κλειδί του παιχνιδιού. Ο Ανέστης από 21 Δεκεμβρίου που έκανε ένα λάθος, από τότε και μετά βοήθησε την ομάδα, έκανε σημαντικές αποκρούσεις και του οφείλουμε πολλά. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Μας λείπει ακόμα το να έχουμε τον έλεγχο όταν προηγούμαστε. Χρειάζεται χρόνος. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Θέλω να φτάσουμε να παίζουμε 90 λεπτά καλά.
Πιστεύω ότι ήταν σημείο κλειδί το πέναλτι, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε. Περίμενα να δω το σύστημα με το οποίο θα παίξει ο ΠΑΣ. Αντιμετωπίσαμε πρώτη φορά ομάδα που έπαιξε με 3-5-2 και προσαρμόστηκαν γρήγορα οι παίκτες μου σ’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.