Με απουσίες στην Τρίπολη

Χωρίς αρκετούς βασικούς θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον τοπικό Αστέρα.

Χωρίς αρκετούς βασικούς θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον τοπικό Αστέρα. Οι Καμπιάσο, Ερνάνι και Ντομίνγκες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στην προπόνηση της Τρίτης και έμειναν εκτός. Από την πρώτη ομάδα στην αποστολή βρίσκονται μόνο οι Φουστέρ, Ντα Κόστα, Κασάμι και ο Πουλίδο. Στην αποστολή των “ερυθρολεύκων” συμπεριλήφθηκε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων Ελλάδος προπονήθηκαν κανονικά και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης. Σε αυτή συμμετέχουν και αρκετοί παίκτες της Κ20 των “ερυθρολεύκων”, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει την πρόθεση να δώσει ευκαιρία σε μερικούς από αυτούς να αγωνιστούν στη ρεβάνς με τους Αρκάδες.

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Φουστέρ, Χουυτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Λάτσι, Μανθάτης, Νικολάου, Πλέγας, Πουλίδο, Ρέτσος, Σάλιακας, Σαλίνιο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.