Καμία ανησυχία για τον Κατσουράνη

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης την Παρασκευή.

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης την Παρασκευή. Ο διεθνής Έλληνας μέσος θα προπονηθεί κανονικά το Σάββατο και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του «τριφυλλιού» για το ματς της 23ης αγωνιστικής. Επίσης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τον Σωτήρη Νίνη να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, σε αντίθεση με τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, για το ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει και στον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου μια εβδομάδα. Από την προπόνηση της Παρασκευής αποχώρησε ο Σεϊταρίδης με ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα σε μικρό χώρο με έμφαση στην τακτική και ελεύθερο δίτερμα. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όταν και θα ανακοινώσει ο Φερέιρα την αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Φερέιρα δοκίμασε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής τον Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ κατά τη διάρκεια του διπλού, χρησιμοποίησε με τους βασικούς και τον Τοτσέ. Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα αποτελούνταν από τους Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι στην άμυνα, ενώ οι Σιμάο, Βιτόλο και Καραγκούνης ήταν στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση έπαιξαν οι Ζέκα στα δεξιά, Κουίνσι στα αριστερά, Κλέιτον στον άξονα και Χριστοδουλόπουλος στην κορυφή. Ο Κατσουράνης αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των «πράσινων» αφήνοντας τον Καραγκούνης στον πάγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.