Χωρίς Ίβιτς στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μείνει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μείνει ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και δεν υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι για το ματς της Κυριακής. Ο Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα.


Η προετοιμασία του «Δικέφαλου» του Βορρά συνεχίστηκε την Παρασκευή, με προπόνηση στην οποία δεν πήρε μέρος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας το Σάββατο. Από εκεί και πέρα, ο Ντάριο Κρέσιτς φέρεται να έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμούς και το απόγευμα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.


Ο Σνάουτσνερ ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δείχνοντας πως ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς του ΟΑΚΑ.


Ο Μπόλονι έκανε μια δοκιμή ενδεκάδας, στην οποία χρησιμοποίησε τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και τους Αποστολόπουλο και Σταφυλίδη στα άκρα της άμυνας. Οι Μαλεζάς και Τσιρίλο αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκη στη μεσαία γραμμή.


Ο Νιμανί αγωνίστηκε στα αριστερά και τον Γεωργιάδη στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης δοκιμάστηκε ο Γιάννου. Θέσεις στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρουν και οι Λίνο και Αθανασιάδης, οι οποίοι δε δοκιμάστηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής.


Τέλος, το απόγευμα θα υπάρξουν νεότερα για την συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τους ιθύνοντες της Πόρτο για το ποσοστό της πώλησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.



*** “Tα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το Σάββατο 3 Μάρτιου και ώρα 10:00 – 17:00 σε μια πρωτοποριακή κίνηση διοργανώνουν το “1ο Street Football Game ΠΑΟΚ – ΟΠΑΠ” στην πλατεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ στο ύψος της παραλίας, για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.


Οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην πλατεία Αριστοτέλους θα ενσωματώνονται σε ομάδες των τριών από τους προπονητές της ομάδας μας και θα απολαύσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης εντελώς δωρεάν.


Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν  παίκτες της Α’ ομάδας, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.