Πιέζει ο Κουίνσι

Ο Κουίνσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, πιέζει τον μάνατζερ του για να βρει μια λύση με την Αλ Σαντ ώστε να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Κουίνσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, πιέζει τον μάνατζερ του για να βρει μια λύση με την Αλ Σαντ ώστε να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο δανεισμός του Γκανέζου λήγει τον Ιούνιο αλλά οι “πράσινοι” θα πρέπει να αποφασίσουν μέχρι τις 31 Μαρτίου τι θα κάνουν.

Τότε εκπνέει και η προθεσμία για την οψιόν αγοράς του ύψους 3 εκ. ευρώ. Το συμβόλαιο του Κουίνσι είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ αλλά ο Παναθηναϊκός πληρώνει λιγότερα από 500.000 ευρώ και τα υπόλοιπα η ομάδα του Κατάρ. Οι “πράσινοι” στην κατάσταση που είναι σήμερα ούτε τη ρήτρα μπορούν να πληρώσουν, ούτε το συμβόλαιο.

Ο Γκανέζος γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες  ωστόσο έχει ενημερώσει τον Άγγλο μάνατζέρ του πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό:  Κάνε ό,τι χρειάζεται για να μείνω στην Ελλάδα. Εδώ είμαι βασικός κι έχω έναν προπονητή που με πιστεύει. Κυνηγάμε τίτλους και την επόμενη σεζόν είναι πολύ πιθανό να παίζουμε στο Champions League» φέρεται να του είπε. Για τον Κουίνσι ενδιαφέρον υπάρχει ήδη από ομάδες όπως η Νάπολι και η Παλέρμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.