Μαργαρίτης: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σχολίασε την είσοδο της ομάδας του στην πρώτη τετράδα της τελικής κατάταξης της Basket League εν όψει πλέι οφ.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική της Basket League, καθώς είχε 13 πόντους με 5/5 δίποντα και 1/1 τρίποντο, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Μια νίκη, που είχε μεγάλη σημασία για τον «Δικέφαλο», καθώς του εξασφάλισε την είσοδο στην πρώτη τετράδα της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. 

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για την επικράτηση απέναντι στον Πανιώνιο, τονίζοντας: «Μετά τη διακοπή δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο ήμασταν αυτοί που έπρεπε, έχοντας την κατάλληλη συγκέντρωση παρά τις δυσκολίες που είχε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα, η κατάσταση που περνάει αυτή την στιγμή ο Πανιώνιος είναι δύσκολη, αλλά εμείς χρειαζόμασταν τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την τετράδα και κάναμε τη δουλειά μας».

Όσο για την κατάληψη της 4ης θέσης από τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε και ακόμα πιο ψηλά, αλλά και η 4η θέση μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση. Παλεύαμε όλη την χρονιά για αυτό. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και μετά ξεκινάνε τα πλέι οφ, όπου θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, καθώς έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε, όπως έχουμε δουλέψει από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα, για να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.