Κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον του «τριφυλλιού»

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο, σχετικά με την πορεία του οικονομικού ελέγχου, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο, σχετικά με την πορεία του οικονομικού ελέγχου, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στη συνάντηση των δυο πλευρών θα συζητηθούν τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τον έλεγχο, καθώς επίσης και οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, με το θέμα του νέου προπονητή να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Αλαφούζος θα ενημερώσει τον Ταϊλανδό για τις επαφές με τον Γιώργο Δώνη και θα περιμένει την έγκρισή του, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. 

Ο Πιεμπονγκσάντ από την πλευρά του είναι αποφασισμένος να τελειώσει άμεσα το θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «τριφυλλιού». Στόχος του είναι να περάσουν στην κατοχή του οι μετοχές της ομάδας στα μέσα Ιουνίου, με την ολοκλήρωση δηλαδή του οικονομικού ελέγχου, ο οποίος μέχρι στιγμής δε φαίνεται να παρουσιάζει διαφορετικά στοιχεία, από αυτά που είχε γνωστοποιήσει από την αρχή η πλευρά Αλαφούζου. 

Ο Πιεμπονγκσάντ θα έχει συνάντηση και με στελέχη της Κυβέρνηση κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, με κύρια θέματα το θέμα των χρεών της «πράσινης» ΠΑΕ και το θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας, με την προσοχή του να έχει στραφεί στην λύση του Βοτανικού.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.