Λουτσέσκου για Ουάρντα! (video)

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Αμρ Ουάρντα, τοποθετήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη.

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Αμρ Ουάρντα, τοποθετήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά τόνισε πως δεν είναι σε “πόλεμο” με κανέναν παίκτη, ενώ σχολίασε την νίκη της ομάδας του επί των Ακριτών, υπογραμμίζοντας πως μεγαλύτερη σημασία έχουν οι νίκες και οι βαθμοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου:

Για το αν αισθάνεται πιο ήρεμος, βλέποντας γκολ όπως αυτό του Πρίγιοβιτς:

“Αισθάνομαι ήρεμος επειδή κερδίσαμε. Μπορούμε να βάλουμε γκολ από τον τερματοφύλακα, από ένα γκολ του Μαουρίσιο από τα 75 μέτρα ή με τον… πισινό. Σε κάθε περίπτωση είμαι πιο χαρούμενος όταν κερδίζουμε τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες και οι πόντοι”.

Για τον τραυματισμό του Βαρέλα και την αλλαγή του Κίτσιου:

“Ναι, ο Βαρέλα είχε ένα πρόβλημα από το πρώτο ημίχρονο. Τον πιέσαμε να συνεχίσει και πιέστηκε και ο ίδιος, προσπαθώντας να καθυστερήσει και την αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Όσον αφορά στον Κίτσιου, είχαμε στο πλάνο μας να δώσουμε κάποια αγωνιστικά λεπτά μετά τον τραυματισμό του, στον Βιεϊρίνια και ήταν μία έμπνευση, καθώς από μία δική του ενέργεια, ήρθε το δεύτερο γκολ. Εκμεταλλευτήκαμε και την κάρτα του Κίτσιου”.

Για τις βαθμολογικές απώλειες των αντιπάλων:

“Είναι καλό για εμάς αυτό που συμβαίνει. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους δικούς μας αγώνες. Αλλά πρέπει να βλέπουμε και την υπόλοιπη εικόνα. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, θα υποστήριζαν τον ΠΑΟΚ σήμερα και είναι φυσιολογικό να χαιρόμαστε”.

Για τον Ουάρντα:

“Υπάρχουν πολλά μεγαλύτερα θέματα που μπλέκονται και δεν θέλω να μιλήσω για αυτά. Πάντα υπάρχουν λόγοι για κάθε κίνηση που έχουμε. Έχουμε ένα ρόστερ παικτών και ο καθένας θα πρέπει να είναι προσηλωμένος σε αυτό, να δείχνει ότι θα πρέπει να θυσιαστεί για το σύνολο κι έτσι θα είμαι εγώ αυτός, που λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, θα πάρω την απόφαση για τους 16 που θα έρθουν στην αποστολή και παίρνω αυτές τις αποφάσεις. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζετε και δεν θέλω να μιλάω για αυτά. Δεν μπορώ να πω ότι μπαίνω σε “πόλεμο” με κάποιον παίκτη. Αν ένας παίκτης δείχνει ότι είναι προσηλωμένος σε αυτά που κάνουμε, τακτικά, πνευματικά, τότε θα είναι μέρος του συνόλου”.

Για την Ξάνθη και αν θα συμβούλευε κάτι την πρώην ομάδα του:

“Δεν μπορώ να δώσω καμία συμβουλή, δεν είναι δουλειά μου αυτή. Αλλά ξέρω ότι έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Πριν από αυτό το παιχνίδι, η Ξάνθη είχε δείξει ότι είναι μία ομάδα με πολύ καλή άμυνα, πολύ καλά οργανωμένη. Το τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας που έχασε, ήταν εδώ πέρυσι τον Απρίλιο.  Είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που γίνεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.