Αντετοκούνμπο: «Χάσαμε πολλά σουτ» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε μετά την ήττα 105-95 των Μιλγουόκι Μπακς από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, πως η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, αν ήταν πιο εύστοχη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε μετά την ήττα 105-95 των Μιλγουόκι Μπακς από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, πως η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, αν ήταν πιο εύστοχη. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης στάθηκε στα χαμένα σουτ των «ελαφιών» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα οποία κατά την άποψή του ήταν καθοριστικά για το τελικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: «Όποτε έπαιρνα την μπάλα ήξερα ότι θα μου κάνουν double team, προσπάθησα να έχω υπομονή και να βρω τους συμπαίκτες μου. Όποτε έβρισκα χώρο, όποιος και να με μάρκαρε προσπάθησα να βρω χώρο και να φτιάξω παιχνίδι. Σήμερα με μάρκαραν δύο άτομα πιο πολύ από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και πρέπει να προχωράω μπροστά. Σήμερα με έκλειναν δύο, προσπάθησαν να διώξουν την μπάλα από τα χέρια μου, αλλά πρέπει να εμπιστευτώ τους συμπαίκτες μου και ιδανικά εκείνοι θα κάνουν παιχνίδι. Αυτό που κάνω στο παιχνίδι είναι να προσπαθώ να παίρνω τα ριμπάουντ, στήνω τα σκριν με υπομονή, προσπαθώ να ρολάρω, να δημιουργήσω παιχνίδι, να κάνω κάτι που δεν περιμένουν. Βγήκαν έξω για να παίξουν σκληρά, παίζουν ενωμένοι, κυκλοφορούν την μπάλα, διασκεδάζουν στο παρκέ, αλλά στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι εμείς απλά χάσαμε σουτ. Είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά χάσαμε πολλά σουτ. Πρέπει να ζήσεις με τα χαμένα σουτ. Αν κάποιος είναι ανοιχτός πάρει το σουτ και δεν το βάλει, απλά πρέπει να ζήσεις με αυτό, γιατί το επόμενο παιχνίδι θα βάλει το σουτ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βγαίνουν καλά σουτ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι δύσκολο να χάνω τον Χένσον, είμαστε μαζί έξι χρόνια, πάντα είναι χαμογελαστός, πάντα θετικός, σπουδαίος παίκτης, σπουδαίος συμπαίκτης και το να μην τον έχω εδώ θα είναι περίεργο. Επίσης και ο Ντελαβεντόβα είναι ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ, σπουδαίος ηγέτης και ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν ιδανικά για εκείνον πάντα ήταν θετικός, να κρατάει ψηλά την ψυχολογία της ομάδας. Έχουν μια ευκαιρία, θα συνεχίσουν να δουλεύουν, τους εμπιστεύομαι, αλλά τώρα έχουμε νέους παίκτες. Είναι πλέον συμπαίκτες μου, πρέπει να τους εντάξουμε στην ομάδα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίζουμε. Είναι καλό να έχουμε παίκτες με ταλέντο τριγύρω μας και καλά παιδιά οπότε θα είναι καλά».

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.