Γιατί δεν θα γίνουν τα DLC που πρότεινε ο director του God of War

Ήταν πολύ φιλόδοξα πάντως...Ο σκηνοθέτης του God of War, Cory Barlog, αποκάλυψε ότι είχε γραμμένα...

Ήταν πολύ φιλόδοξα πάντως…

Ο σκηνοθέτης του God of War, Cory Barlog, αποκάλυψε ότι είχε γραμμένα μερικά DLC για την πιο πρόσφατη περιπέτεια του Kratos, αλλά ήταν αρκετά φιλόδοξα και χρονοβόρα για τα στάνταρ της ομάδας.

“Η αλήθεια είναι ότι έκατσα και έγραψα μερικά DLC. Θα με ρωτήσετε αν υπάρχει περίπτωση να τα δείτε να πραγματοποιούνται κάποια στιγμή αργότερα”, είπε ο Barlog. “Ξέρετε, υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες αλλά με τον χρόνο που έπρεπε να δαπανήσουμε, θα κατέληγε κάτι σαν το Left Behind, το First Light ή το Lost Legacy. Νομίζω ότι έχω θέμα με τις φιλοδοξίες μου αφού γενικά είμαι αρκετά φιλόδοξος”.

Ο Barlog στα σχόλια του αναφερόταν στα The Last of Us: Left Behind, inFamous: First Light και Uncharted: Lost Legacy, τα οποία τελικά κατέληξαν να είναι περισσότερο standalone games σε σχέση με άλλα stories που προστέθηκαν μετά την επίσημη κυκλοφορία.

“Το να προσθέτεις καινούργιο περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία, κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό στα πρώτα δύο Playstation, είναι κάτι δελεαστικό”, πρόσθεσε. Τόνισε μάλιστα ότι καθώς οι αξίες του αλλάζουν, αποκτά την τάση να προσθέτει νέα πράγματα στα παιχνίδια του που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Τελικά όμως καταλήγει να επικεντρώνεται στα μελλοντικά projects, γιατί του αρέσει περισσότερο να δημιουργεί κάτι νέο εξ’ αρχής.

Αυτά λοιπόν από τον σκηνοθέτη ενός από τα μεγαλύτερα exclusives του Playstation. Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.