Ο James Wan μας πήγε στα γυρίσματα του “Aquaman”

Μια μικρή περιήγηση πίσω από τις κάμερες.Ο σκηνοθέτης και οι συντελεστές που συμμετείχαν στη...

Μια μικρή περιήγηση πίσω από τις κάμερες.

Ο σκηνοθέτης και οι συντελεστές που συμμετείχαν στη δημιουργία της πρόσφατης ταινίας της DC έφεραν στη δημοσιότητα ένα βίντεο για να μας δείξουν πως παρουσίασαν τις ιδέες τους στη μεγάλη οθόνη.

Όπως μεταφέρει το Collider, το δίλεπτο βίντεο, “Aquaman VFX”, επικεντρώνεται, κυρίως, στο πως παρουσίασαν την ομιλία και τη ζωή γενικότερα κάτω από το νερό, ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό για τον ήρωα Aquaman και την αυτόνομη του ταινία. Πολύ προτού δούμε την ταινία, ο σκηνοθέτης Wan είχε κάνει νύξεις σχετικά με την υποθαλάσσια τοποθέτηση της ταινίας και επιθυμούσε να το δουν οι θεατές.

Το “Aquaman” κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου και είδαμε όλα όσα είχε προοικονομήσει ο Wan, και όχι μόνο. Το πώς δομήθηκαν, ωστόσο, διάφορα χαρακτηριστικά, όπως η κίνηση των μαλλιών των χαρακτήρων, έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δούμε.

Παρομοίως, ο Aquaman έκανε μία υποθαλάσσια εμφάνιση και στην ταινία “Justice League”, υπό τη σκηνοθεσία του Zac Snyder εκείνη τη φορά. Τότε, ο Snyder μας έκανε τη δική του περιήγηση στις περιπέτειες του χαρακτήρα.

Η ταινία ξεκίνησε με επιτυχίες από την πρώτη ημέρα προβολής της, κατακτώντας το κινέζικο box office. Με $93,6 εκατομμύρια το πρώτο του Σαββατοκύριακο στην Κίνα, είχε γενικότερα την καλύτερη πρεμιέρα που έχει κάνει ταινία της Warner Bros στην Κίνα, ξεπερνώντας το “Ready Player One” που τον Μάρτιο έκανε ντεμπούτο με $61,6 εκατομμύρια.

Με την πρεμιέρα του στην Αμερική χρίστηκε και ‘βασιλιάς’, ξεπερνώντας τα προαναφερθέντα έσοδα κατά πολύ. Ένα sequel για την ταινία αναμενόταν, πολύ πριν από την πρόσφατη επιτυχία της.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.