Απαίτηση Άρη για ξένους διαιτητές

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε ρέφερι από το εξωτερικό σε όλα τα ντέρμπι των "κίτρινων" και όχι μόνο σε αυτό με τον ΠΑΟΚ, στη συνάντηση που είχε σήμερα (9/10) με τον Βίτορ Περέιρα

Σαφής και ξεκάθαρος ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης στη συνάντηση που είχε σήμερα (9/10) με τον Βίτορ Περέιρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης απαίτησε από τον επικεφαλής της ΚΕΔ να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα μεγάλα ντέρμπι των “κίτρινων” -και όχι μόνο στο ερχόμενο με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Καρυπίδης εξήγησε στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή ότι ο Άρης έχει μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία συνολικά ως τώρα στη σεζόν, με μεγαλύτερα αυτά για τον Γιώργο Κομίνη την περασμένη αγωνιστική, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό άλλο. Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα και μας στοιχίζουν. Θέλουμε ως Άρης να βοηθήσουμε το έργο σας, γι’ αυτό κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Προσέξετε ιδιαίτερα τους βοηθούς. Κάνουν τραγικά λάθη και στοιχίζουν», είπε χαρακτηρριστικά ο Καρυπιδη στον Περέιρα. Ο τελευταίος απάντησε ότι… «τα έχουμε δει τα λάθη και παρακολουθούμε τους διαιτητές πολύ στενά. Κάνουμε προσπάθεια να βελτιώσουμε την κατάσταση και να βρούμε λύσεις».
Σε ό,τι αφορά στους ξένους διαιτητές, ο Καρυπίδης ζήτησε ρέφερι από το εξωτερικό σε όλα τα ντέρμπι των “κίτρινων”. Ο Περέιρα απάντησε ότι στο ερχόμενο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αλλά και εκτός έδρας στο β’ γύρο με τον ίδιο αντίπαλο, θα διευθύνουν σίγουρα ξένοι.
Στα άλλα ντέρμπι, όμως, όπως είπε ο Περέιρα στον Καρυπίδη, θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, όμως, δεν το εγγυήθηκε, γιατί αυτό εξαρτάται από τρεις προϋποθέσεις:
Α. Από την επικινδυνότητα του αγώνα, ο βαθμός της οποίας καθορίζεται από την Αστυνομία.
Β. Από την αντιπαλότητα μεταξύ των συλλόγων
Γ. Από τη βαθμολογική θέση των ομάδων.
Ο Περέιρα είπε ακόμη στον Καρυπίδη ότι παίζει ρόλο και το οικονομικό για την ΚΕΔ.
Ο τελευταίος, πάντως, απαίτησε μέχρι τέλους της συζήτησης ξένους σε όλα τα ντέρμπι και θα μιλήσει ξανά με την ΚΕΔ για το θέμα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Περέιρα, επιπλέον, άφησε να εννοηθεί οτι θα βρεθεί στο “Κλ. Βικελίδης” για το ντέρμπι με τον “Δικέφαλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.