Ελληνιάδης: «Ασπρίσαμε από τον φόβο»

Ο Σταύρος Ελληνιάδης περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η αποστολή του Φάρου Κερατσινίου, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η αποστολή του Φάρου Κερατσινίου, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας έκανε λόγο για μια εμπειρία ζωής, ενώ μίλησε και για το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ελληνιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την περιπέτεια στον αέρα που έζησε η αποστολή του Φάρου: «Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία. Υπήρχαν πολύ έντονες αναταράξεις λίγο πάνω από το Ελληνικό. Ο πιλότος έκανε μια προσπάθεια να το προσγειώσει, αλλά ευτυχώς αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε και γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη. Είναι από τις εμπειρίες που σου μένουν μια ζωή. Ανησυχήσαμε, ασπρίσαμε, το στομάχι έφτασε στο λαιμό και πρέπει να είσαι αναίσθητος για να μην σε επηρεάσει αυτό». 

Για την απόφαση να επιστρέψει η αποστολή με τρένο: «Η πτήση έφτασε για ανεφοδιασμό στη Θεσσαλονίκη και θα ξαναπροσέγγιζε την Αθήνα λίγες ώρες αργότερα, αλλά ο πρόεδρος αποφάσισε να γυρίσουμε με τρένο. Εκείνη τη στιγμή και με δεδομένη την ψυχολογική κατάσταση των περισσότερων ήταν λίγο δύσκολο να ξαναμπούμε στο αεροπλάνο». 

Για τις αντιδράσεις παικτών σε τέτοιες καταστάσεις: «Ο καθένας μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά. Θυμάμαι σε κάποιον συμπαίκτη μου που φοβόταν πολύ στο παρελθόν, είχαμε σκάσει μια σακούλα κοντά του για να τον τρομάξουμε». 

Για την έδρα του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Ακόμη το θέμα είναι σε διεργασία. Ο πρόεδρος είναι αυτός που συζητά με την ΕΟΚ για το θέμα του γηπέδου. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο». 

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ: «Δεν γνωρίζω αν υπάρχει πιθανότητα να είναι το ΟΑΚΑ, αλλά όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά. Η ομοσπονδία είναι αυτή που αποφασίζει. Εμείς είχαμε εκδηλώσει την επιθυμία να γίνει το ματς σε ένα ουδέτερο γήπεδο, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως είναι ένα παιχνίδι-γιορτή, που θέλουμε να το δει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Θέλουμε να είναι στην Αττική για να το δουν όσοι περισσότεροι φίλαθλοί μας γίνεται». 

Για τη συμπάθεια που έχει κερδίσει ο Φάρος με την πορεία του: «Υπάρχει ήδη μια κινητοποίηση για τον τελικό στην περιοχή και συνεχώς αυξάνονται οι φίλαθλοι και οι θαυμαστές της ομάδας γενικότερα. Όχι μόνο από το Κερατσίνι, αλλά και άλλοι φίλαθλοι μού μιλάνε για τον Φάρο με πολύ καλά λόγια. Ειδικά μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ υπάρχει μια συμπάθεια προς αυτή την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.