Ταπούτος: «Πήραμε δύναμη από τον κόσμο»

Στην συμπαράσταση των φιλάθλων του Άρη απέδωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Ταπούτος.

Στην συμπαράσταση των φιλάθλων του Άρη απέδωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Ταπούτος. Ο Έλληνας παίκτης εμφανίστηκε ευχαριστημένος για την εμφάνιση της ομάδας του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως θέλει να αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ελλάδος. Ο Ταπούτος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά δήλωσε.

Για τα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη της αναμέτρησης:
“Δυστυχώς έγιναν κάποια έκτροπα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται. Μας στεναχωρούν. Δυστυχώς υπάρχουν κάποια άτομα δεν αγαπάνε την ομάδα τους. Ευτυχώς δεν είχαμε δυσάρεστες εξελίξεις και το ματς εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς”.

Για τη βοήθεια του κόσμου:
“Πήραμε πολύ δύναμη από τον κόσμο. Αν στο τρίτο δεκάλεπτο δεν δινόντουσαν κάποια ανάποδα σφυρίγματα από τους διαιτητές, νομίζω ότι το παιχνίδι θα τελείωνε πολύ καλύτερα για εμάς”.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης:
“Γενικά τα τελευταία χρόνια έχει πολλά προβλήματα ο Άρης. Η κατάσταση που δουλεύουμε δεν είναι και η καλύτερη. Έχουν γίνει πολλά λάθη απο τις εκάστοτε διοικήσεις. Δεν πάει παρακάτω. Πρέπει να αλλάξει η όλη κατάσταση. Εμείς προσπαθούμε να μην πάει η χρονιά χαμένη”.

Για την αίγλη του Άρη, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει:
“Ο Άρης παραμείνει Άρης και τα λάβαρα παραμείνουν εκεί. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και την ακολουθεί παρόλα τα προβλήματα. Οι Έλληνες ξέρουν τι είναι να παίζεις στον Άρη”.

Για το που αποδίδει την φετινή του -καλή-απόδοση:
“Παίζω στην ομάδα που γουστάρω. Έχω ηγετικό ρόλο, είμαι πιο ώριμος και έχω παραστάσεις. Τα τελευταία χρόνια έχω δουλέψει πολύ. Είμαι σε καλή ηλικία για να δουλέψω και να βελτιωθώ παραπάνω”.

Για το γεγονός ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα πρωταγωνιστούν οι Έλληνες:
“Στο φετινό πρωτάθλημα πρωταγωνιστούν οι Έλληνες λόγο οικονομικής κρίσης. Αναγκαστικά, λοιπόν, ο Έλληνας είναι πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος”.

Για το αν αποτελεί όνειρο να αγωνιστεί στην Εθνική:
“Αν κληθώ στην Εθνική θα είναι μια δικαίωση για όλη την προσπάθεια που έχω κάνει. Το έχω στο μυαλό μου πάντως. Αν έρθει καλώς, αν όχι θα συνεχίζω να προσπαθώ και να βελτιώνομαι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.