Μοιρασιά για Βέροια και Πανσερραϊκό

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μακεδονικό ντέρμπι ανάμεσα στη Βέροια και τον Πανσερραϊκό, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μακεδονικό ντέρμπι ανάμεσα στη Βέροια και τον Πανσερραϊκό, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι.

Το αποτέλεσμα κρίνεται, σε γενικές γραμμές, δίκαιο μιας και οι δύο ομάδες υπερείχαν για ένα ημίχρονο. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος στην κατάταξη, εντούτοις το «Χ» κρίνεται ικανοποιητικό από την πλευρά τους. Και αυτό γιατί κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αντίπαλό τους αν και από το 61′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κανακούδη.

Αντίθετα, τα «λιοντάρια» έχασαν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν σπουδαίο «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα αφού παρότι είχαν προβάδισμα και αριθμητικό πλεονέκτημα, τελικά περιορίστηκαν στην ισοπαλία.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ήταν σαφώς ανώτερος και επέβαλε τον δικό του ρυθμό στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Ημαθιώτες καθώς μόλις στο 8′ απέκτησε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ντιόγκο βρήκε τον Τάντιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τον έλεγχο ως την ανάπαυλα και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί για την εστία του γκολκίπερ Γουμάγια.
Όπως αναμενόταν, όμως, στην επανάληψη, η Βέροια ανέβασε. στροφές και ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστική κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο, στο 61′ η «βασίλισσα του Βορρά» έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κανακούδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ανάκογλου.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση στο 75′ με πέναλτι που κέρδισε ο Ολαϊτάν από τον Μιλένκοβιτς και αξιοποίησε ο Κάντι.
Η Βέροια συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο και ήταν αυτή που πλησίασε το δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν κατάφερε να πετύχει καθώς στο 79ο λεπτό μετά από φάουλ του Ντιέ η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Γουμάγια. Στη συνέχεια η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με αποτέλεσμα το 1-1 να διατηρηθεί ως την εκπνοή της συνάντησης.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί (58′ Λάνγκλε), Σαμαράς, Κανακούδης, Μπουλούτ, Μπαργκάν (93′ Λαναρής), Καλογέρης, Ντιέ, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Κάντι (79′ Ολισαντέμπε).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Καρατζάς, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Ανάκογλου (77′ Ντα Κόστα), Κιάσσος Κιάσσος (93′ Κ. Τριανταφύλλου), Σιάκκας, Τάντιτς (86′ Γκούρτσας), Ντιόγκο, Στεφανίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.