Χαραλαμπίδης: «Νίκη για να σπάσει η κακοδαιμονία»

Για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε.

Για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε. Μεταξύ άλλων, επισήμανε πως η ομάδα του είναι η καλύτερη του ομίλου, ενώ σημείωσε πως μοναδικός στόχος στις Σέρρες είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

«Μετά την πίκρα που νιώσαμε στο ματς με τον Ηρακλή, βρήκαμε τις δυνάμεις όλη την βδομάδα να δουλέψουμε κατάλληλα, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς στην Ηράκλεια, που θα κρίνει πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον της ομάδας», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Από την πλευρά μου προσπάθησα να τονώσω το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Τους είπα ότι, αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω στην ομάδα και πως στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε την άνοδο, γιατί απλά είμαστε η καλύτερη ομάδα. Θέλουμε μια νίκη για να σπάσει αυτή η κακοδαιμονία. Για την Κυριακή είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσει η ανάκαμψη».

Και ο Χαραλαμπίδης κατέληξε: «Αγωνιστικά πιστεύω πως έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο μετράνε κι άλλα πράγματα. Είναι και οι συγκυρίες, όμως πιστεύω ότι αυτές οι συγκυρίες θα είναι μαζί μας από δω και πέρα, ώστε να μπορέσουμε να ανακάμψουμε. Το άτυχο αποτέλεσμα με τον Ηρακλή μας έδεσε περισσότερο και είμαστε περισσότερο ενωμένοι, για να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι κρίμα για την ομάδα να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουμε και τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Δε γίνεται η τύχη να πηγαίνει πάντα έτσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.