Οι βραβεύσεις του ΠΣΑΠ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 34η γιορτή των βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2014/15.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 34η γιορτή των βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2014/15.

Αναλυτικά όλες οι βραβεύσεις:

Βραβείο fair play στον Χρήστο Τασουλή, για την ενέργειά του να πετάξει εκτός αγωνιστικού τη μπάλα σε παιχνίδι του Πανιωνίου αφού δύο αντίπαλοι παίκτες ήταν πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο “Μες στο παιχνίδι είναι κι αυτό, πιστεύω πως ο καθένας στη θέση μου θα έκανε το ίδιο, δεν μετανιώνω. Αν κάποιος αποδοκιμάζει, δεν έχω να πω κάτι για αυτό” δήλωσε ο παίκτης του Πανιωνίου. 

Βραβείο στον Αγησίλαο Κουρκουδιάλο για τη στήριξή του στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αλεξίου, με αποτέλεσμα την εξαιρετική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. 

«Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ και τους ποδοσφαιριστές όλους, Αυτό που συνέβη σε μένα και την οικογένεια μου να είναι το πρώτο και τον τελευταίο. Να συγχαρώ τον ΠΣΑΠ για την προσπάθεια ασφάλισης των ποδοσφαιριστών» δήλωσε ο Γιάννης Αλεξίου.

Καλύτερος προπονητής Βόρειου ομίλου Football League, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Νίκος Πουρτουλίδης, παίκτης του Ηρακλή, δήλωσε: «Ο  κόουτς θέλει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, αλλά και να μεταφέρει τη χαρά του για την άνοδο του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία».

Βραβείο για τους πρώτους σκόρερ της Football League, Γιάννης Λουκίνας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Μανώλης Αποστολίδης, βραβείο καλύτερου τερματοφύλακα Football League.

Καλύτερος Νέος ποδοσφαιριστής Βορείου ομίλου Football League, Κοσμάς Τσιλιανίδης.

«Μεγάλη τιμή που παίρνω αυτό το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και την ποδοσφαιρική οικογένειά μου τον Ηρακλή» σχολίασε.

Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής Βορείου ομίλου Football League ο Ντιέγκο Ρομάνο. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΠΣΑΠ, συμπαίκτες και Ηρακλή, το αφιερώνω στην οικογένειά μου».

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Football League ο Νίκος Πουρτουλίδης. «Να έχει ο ΠΣΑΠ πρωταγωνιστικό σε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, στην περσινή χρονιά του Ηρακλή διακρίθηκε όλη η ομάδα, αυτό αντικατοπτρίζεται σε αυτό το βραβείο» ήταν το σχόλιό του.

Για την πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας να διαδίδει το κίνημα «Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό», βραβεύτηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. 

Στέλιος Τσουκάνης, Μανώλης Μαρκαντωνάκης, Θανάσης Βέντζιος βραβεύτηκαν για την ολοκλήρωση των σπουδών τους μέσω του ΠΣΑΠ.

Καλύτερος προπονητής Νοτίου ομίλου Football League, ο Τραϊανός Δέλλας. «Είναι πολύ βαρύ αυτό το βραβείο, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που κάθονται δίπλα μου. Τους ποδοσφαιριστές που έκαναν σπουδαία χρονιά, τους προπονητές που δουλεύουν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Και στα δύο μου κορίτσια που πολλές φορές ήμουν στο σπίτι αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού» δήλωσε.

Πρώτος σκόρερ νοτίου ομίλου Football League, Χρήστος Αραβίδης. «Δεν θεωρώ το  βραβείο ατομική διάκριση, είναι καθαρά ατομική. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου (σ.σ. Δέλλας) που μου έδειξε πως πρέπει να αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα». 

Καλύτερος τερματοφύλακας Νοτίου ομίλου Football League, ο Ευάγγελος Πίκτας.   “Το αφιερώνω στον προπονητή μου, Θανάση Κόη και στην οικογένειά μου” σχολίασε.  

Καλύτερος Νέος ποδοσφαιριστής Νοτίου ομίλου Football League ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής Νοτίου ομίλου Football League ο Γιάκομπ Γιόχανσον. “Είναι μεγάλη τιμή, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τον κόουτς Δέλλα” ήταν το σχόλιό του.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής Νοτίου ομίλου της Football League, o Xρήστος Αραβίδης. «Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στην κατηγορία. Στη ζωή μου υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά μου και είναι μοναδικοί, είναι χαρά μου να βρίσκονται στην αίθουσα και να βλέπουν αυτό που κάνω».

Όμορφη στιγμή με την παράδοση ενός αυτοκινήτου με τη μορφή δωρεάς, στο σύλλογο παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Ειδική βράβευση για την εθνική ομάδα Κωφών που κατέκτησε το αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βραβείο στον Στέλιο Καρακίτσο για τις υπηρεσίες του, ως γιατρός.

Βράβευση του Χρήστου Πανόπουλου για την παρουσία του και την προσφορά του στην SKODA Ξάνθη. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κος Στράτος διάβασε μήνυμα του μεγαλομετόχου των Ακριτών, που ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Σας ευχαριστώ για την τιμή, να είναι καλά όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες».

Κορυφαίος Έλληνας διαιτητής ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος. «Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα, να με επιλέγουν οι ποδοσφαιριστές. Μου δίνει δύναμη να συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνεις τον ποδοσφαιριστή και να είσαι δίπλα του, όχι απέναντι».

Καλύτερος προπονητής στη Σούπερ Λιγκ ο Γιάννης Πετράκης. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ τιμητικό για μένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με βοήθησαν να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Όταν υπάρχει μια ατομική διάκριση μέσα από μια ομαδική δουλειά, πάντα  υπάρχουν κάποιοι άνθρωπου που μέσα από ομαδική δουλειά βοηθούν στο να προκύψει η ατομική διάκριση. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Τους συνεργάτες που δεν φαίνονται αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την ομάδα μας να κατακτήσει την έκτη θέση και να προκύψει αυτή η διάκριση για μένα. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές, εμείς πρέπει να τους κάνουμε καλύτερους». 

Ο Χερόνιμο Μπαράλες βραβεύτηκε για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ της κατηγορίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.