Επαφές ανανέωσης με Παράσχο

Ο Πλατανιάς θέλει να διατηρήσει τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική του ηγεσία και τη νέα σεζόν και σύντομα θα υπάρξουν επαφές, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Πλατανιάς θέλει να διατηρήσει τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική του ηγεσία και τη νέα σεζόν και σύντομα θα υπάρξουν επαφές, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ομάδας των Χανίων έχουν μείνει ευχαριστημένοι με την έως τώρα παρουσία στο εφετινό πρωτάθλημα και αναγνωρίζουν τη δουλειά του έμπειρου τεχνικού. Παράλληλα, οι Κρητικοί θεωρούν πως με βάση την εικόνα και την απόδοση της ομάδας, η βαθμολογική της θέση την αδικεί. 

Ο Παράσχος από την πλευρά του φαίνεται θετικός, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, στο ενδεχόμενο παραμονής στα Χανιά και τη νέα σεζόν. Ο 63χρονος τεχνικός θα έχει επαφές με τη διοίκηση της ομάδας και επί τάπητος θα τεθεί και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν. Αν υπάρξει συμφωνία για το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, τότε οι δυο πλευρές θα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.