Ανακούφιση με Πατσατζόγλου

Ανακούφιση επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χρήστου Πατσατζόγλου, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στον περονιαίο.

Ανακούφιση επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τα αποτελέσματα  των εξετάσεων του Χρήστου Πατσατζόγλου, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στον περονιαίο.

Ο έμπειρος αμυντικός την Παρασκευή πέρασε από μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε καθαρή. Το μόνο που έδειξαν οι εξετάσεις είναι ότι η αιτία των ενοχλήσεων που είχε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήταν υγρό που είχε μαζέψει το γόνατό του, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.

Από κει και πέρα  οι Σκούφαλης, Ζαμπρέλα και Γιάκος έκαναν τρέξιμο και θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λίλα και Βίλα, οι οποίοι επέστρεψαν την Πέμπτη από τις υποχρεώσεις που είχαν με την Εθνική Αλβανίας.

Το Σάββατο το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη και στην συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στο «Καυτανζόγλειο» με την Δόξα Δράμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.