Με τους Νέους στην Καλλιθέα!

Κεραυνός εν αιθρία στην Καισαριανή αφού ο Εθνικός Αστέρας θα παραταχτεί την Κυριακή στην Καλλιθέα με την ομάδα των Νέων!

Κεραυνός εν αιθρία στην Καισαριανή αφού ο Εθνικός Αστέρας θα παραταχτεί την Κυριακή στην Καλλιθέα με την ομάδα των Νέων!
Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και κατά συνέπεια δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων! Ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου ενημερώθηκε το μεσημέρι για την εξέλιξη των πραγμάτων και βρίσκεται σε απόγνωση.
Αν συνυπολογίσει κανείς τους παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα και αυτούς που έχουν απομείνει, ο Εθνικός Αστέρας θα αναγκασθεί, εκ των πραγμάτων, να στηριχθεί και πάλι στους Νέους, κάτι που είχε συμβεί και στη συνάντηση με τον Πανθρακικό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ΠΑΕ εξασφάλισε το μεσημέρι ασφαλιστική ενημερότητα, όμως δεν μπόρεσε να πάρει και φορολογική και κατά συνέπεια δεν πήρε στα χέρια της τα δελτία των παικτών που απέκτησε πρόσφατα.
Από εκεί και πέρα, παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο Δημητρίου θα βρεθεί στο πάγκο της ομάδος στον αγώνα εναντίον της Καλλιθέας ή όπως έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που αγωνίστηκαν, οι Νέοι, βρέθηκε στην εξέδρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.