Κανένα θέμα με Σίλβα στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μάρκο Σίλβα και πως πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρήσει τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας για αρκετά χρόνια ακόμα.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μάρκο Σίλβα και πως πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρήσει τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας για αρκετά χρόνια ακόμα. Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετά σενάρια, που ήθελαν τους «ερυθρολεύκους» να είναι δυσαρεστημένοι με τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, κάτι που διαψεύδεται από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδος. 

Πρόθεση των ιθυνόντων του Ολυμπιακού είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και μετά το 2017, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Σίλβα. Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως σύντομα θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με βάση τις εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας. Στόχος των Πειραιωτών είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι τη νέα αγωνιστική σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.