Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Κίεβο

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τις Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ και στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Ολιμπίσκι» θα παλέψουν για την κορυφή της Ευρώπης (21:45).

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τις Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ και στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Ολιμπίσκι» θα παλέψουν για την κορυφή της Ευρώπης (21:45). Η κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να βρεθεί στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και φτάνοντας τους 13 τίτλους στη διοργάνωση. Από την άλλη πλευρά, η Λίβερπουλ θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εφετινή σεζόν και να πανηγυρίσει την έκτη της κούπα στη διοργάνωση. Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό της διοργάνωσης το 1981, όταν οι «κόκκινοι» είχαν επικρατήσει 1-0, με γκολ του Άλαν Κένεντι. 

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να γίνει η Τρίτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που θα κατακτήσει τρεις συνεχόμενες φορές το τρόπαιο, μετά τους Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου. Ο Γάλλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει όλα τα αστέρια της «Βασίλισσας» της Ευρώπης στη διάθεσή του. Οι «μερένχες» είχαν προκριθεί ως δεύτεροι στον όμιλο όπου υπήρχαν επίσης οι Τότεναμ, Ντόρτμουντ και ΑΠΟΕΛ. Στη φάση των «16» απέκλεισαν την Παρί Σεν Ζερμέν, στα προημιτελικά τη Γιουβέντους και στα ημιτελικά την Μπάγερν Μονάχου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και τον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Οι «κόκκινοι» ψάχνουν τον έκτο τους τίτλο στη διοργάνωση, που θα τους φέρει στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τη δεύτερη Μίλαν, η οποία έχει επτά κατακτήσεις. Ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει για τον τελικό στις υπηρεσίες του Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλείν, ο οποίος είναι τραυματίας. Η αγγλική ομάδα προκρίθηκε επί της Χόφενχαϊμ στον τρίτο προκριματικό γύρο και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με τις Σεβίλλη, Σπαρτάκ Μόσχας και Μάριμπορ. Στη συνέχεια, απέκλεισε την Πόρτο στη φάση των «16» και τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά. Στα ημιτελικά, οι «κόκκινοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ρόμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.