Με Γιορέντε για… Ευρώπη

Ο Φερνάντο Γιορέντε είχε κέφια και οδήγησε την Μπιλμπάο σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ράγιο Βαγεκάνο με 3-2.

Ο Φερνάντο Γιορέντε είχε κέφια και οδήγησε την Μπιλμπάο σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ράγιο Βαγεκάνο με 3-2. Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε χατ τρικ και ήταν φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη Μαδρίτη, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα «τρίποντο» που τη φέρνει σε ευρωπαϊκή τροχιά.
 
Οι γηπεδούχοι, που αν και νεοφώτιστοι διανύουν μια πολύ καλή σεζόν, προηγήθηκαν μόλις στο 11′ με τον Μίτσου. Ο Γιορέντε, ωστόσο ισοφάρισε στο 17′ και στο 23′ με το δεύτερό του γκολ έδωσε το προβάδισμα στην Μπιλμπάο. Προσωρινά, διότι στο 27′ ο Αρίμπας έφερε και πάλι το ματς στα ίσα στο 27′, με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
 
Στην επανάληψη οι Βάσκοι, που μεσοβδόμαδα προκρίθηκαν στους «4» του Κυπέλλου, ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν δίκαια τη νίκη. Ο Γιορέντε ολοκλήρωσε την προσωπική του παράσταση στο 68′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
 
ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Χιμένεθ (55′ Κομπένιο), Λάμπακα, Κασάδο, Τίτο, Μοβίγια, Φουέγο, Τρασόρας, Μίτσου, Αρίμπας, Ταμούδο (26′ Ράικο), Πίτι (76′ Ντελίμπασιτς)
 
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Αμορεμπιέτα, Σαν Χοσέ, Αουρτενέτσε, Λόπεθ, Σουσαέτα (63′ Μουνιαΐν), Πέρεθ (69′ Εκίθα), Ιτουράσπε, Γιορέντε, Τοκέρο (82′ Ερέρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.