Φορτούνης: “Έχουμε πεισμώσει”

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν παρών στο ματς του 2013 στο Λιχτενστάιν και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως δε φοβάται να πάρει την ομάδα στις πλάτες του μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν παρών στο ματς του 2013 στο Λιχτενστάιν και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως δε φοβάται να πάρει την ομάδα στις πλάτες του μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. “Θέλουμε το γρήγορο γκολ αύριο” είπε χαρακτηριστικά ο μέσος της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φορτούνης στην συνέντευξη τύπου για: 


Το αν φοβούνται μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος:

“Δε φοβόμαστε κανέναν, θέλουμε να κάνουμε καινούρια αρχή. Δε λέει κάτι το ότι στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε. Ο νέος προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο, δουλεύουμε αυτές τις μέρες και είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα.”

Για  το πόσο είχε δυσκολευτεί η ομάδα  στο αντίστοιχο ματς του 2013:

“Ήμουν κι εγώ σε αυτό το παιχνίδι, είχαμε δυσκολευτεί είναι αλήθεια αυτό αλλά στο τέλος βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε. Αύριο θέουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με κάτω τη μπάλα να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και να βάλουμε όσα πιο πολλά γκολ γίνεται.”

Για το αν  μπορεί με τους υπόλοιπους να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους: 

“Εννοείται πως μπορούμε, αλλιώς δε θα ήμασταν εδώ, είμαστε οι καλύτεροι παίκτες στην Ελλαδα και την Ευρώπη, που μας κάλεσε ο κύριος Αναστασιάδης. Από τον κόσμο θέλουμε στήριξη να έρχονται να βλέπουν το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Δεν έχω πρόβλημα να πάρουμε την ομάδα στις πλάτες μας και αρχής γενομένης από αύριο να κερδίσουμε τον αγωνα.

Για το που θα κριθεί το ματς:

“Στη θέληση και στις μονομαχίες, να πηγαίνουμε πρώτοι στη μπάλα να έχουμε  την κατοχή και να πηγαίνουμε να βάλουμε το γκολ.”

Για το πόσο σημαντικό είναι το γρήγορο γκολ απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους:

“Είχαμε ένα πρόβλημα παλαιότερα με ομάδες που παίζανε κλειστά. Είχαμε την κατοχή και δεν μπορούσαμε να βάλουμε ενα γρήγορο γκολ. Αυτό θέλουμε γιατί γίνεται το έργο πιο εύκολο ώστε να ανοιχτούν και να χτυπήσουμε στην κόντρα και να βάλουμε περισσότερα γκολ.”

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα να αλλάξει την κακή εικόνα των τελευταίων ετών:

“Πρώτον φταίμε εμείς οι παίκτες και κανένας άλλος. Έχουμε πεισμώσει έχουμε μιλήσει και θέλουμε να να δείξουμε μια καλή εικόνα. Αρχής γενομένης από αύριο να νικήσουμε να κάνουμε ένα καλό αγώνα και να δούμε μετά όλα τα παιχνίδια ένα ένα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.