Μάντζαρης: Με τέτοια άμυνα δε φοβόμαστε κανέναν…

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που έζησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ και εξήγησε πως θέλουν να πετύχουν κάτι καλό και θα το κάνουν αν αμυνθούν όπως σε κάποιες στιγμές της απψινής αναμέτρησης κόντρα στη Σιένα.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που έζησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ και εξήγησε πως θέλουν να πετύχουν κάτι καλό και θα το κάνουν αν αμυνθούν όπως σε κάποιες στιγμές της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στη Σιένα. «Με τέτοια άμυνα δεν φοβόμαστε κανέναν…», είπε χαρακτηριστικά.


Αρχικά, ο Μάντζαρης εξήγησε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που στην πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό πάμε στο Φάιναλ Φορ» και συμπλήρωσε πως «εκεί πάμε για το καλύτερο. Έχουμε κάνει την έκπληξη αλλά δεν πάμε εκεί απλώς για να δώσουμε το «παρών». Πάμε για να κάνουμε κάτι καλό…».


Για το μαρκάρισμα του πάνω στον ΜακΚάλεμπ, τόνισε ότι «είναι καλός και γρήγορος παίκτης αλλά θεωρώ ότι σε ένα σημείο τον εγκλωβίσαμε. Η Σιένα έχει εμπειρία αλλά εμείς έχουμε ενέργεια και πάθος. Όσο πέρναγε η ώρα εκείνοι έπεφταν και εμείς ανεβαίναμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.