Περιμένουν τη FIFA για τον Λεοζίνιο

Στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει στραφεί η προσοχή των ανθρώπων του Ηρακλή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει προκύψει με τον Λεοζίνιο.

Στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει στραφεί η προσοχή των ανθρώπων του Ηρακλή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει προκύψει με τον Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει καταθέσει προσφυγή κατά της Ντενιζλίσπορ, με την οποία ζητάει να μείνει ελεύθερος, λόγω των οικονομικών οφειλών της τουρκικής ομάδας.

Οι “κυανόλευκοι” περιμένουν να ανακοινωθεί η σχετική απόφαση εντός της ημέρας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του ως ελεύθερος και στη συνέχεια να εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Πέμπτη. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται σίγουρος πως θα δικαιωθεί, ενώ από την πλευρά τους οι “κυανόλευκοι” είναι έτοιμοι να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στην ελληνική ομοσπονδία, έτσι ώστε να μη χαθεί χρόνο και να τεθεί άμεσα ο παίκτης στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, μόλις ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.