Κοντά στη Ντνιέπρ ο Μανωλάς

Κοντά στη μετεγγραφή του στη Ντνιέπρ φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς. Σε συμφωνία με τη ουκρανική ομάδα ο Έλληνας παίκτης, απομένει η συγκατάθεση της ΑΕΚ.

Κοντά στη μετεγγραφή του στη Ντνιέπρ φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς. Η ουκρανική ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα παίκτη και ήδη στις εγκαταστάσεις των Σπάτων βρίσκεται ο Στέλιος Μανωλάς, προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες της μετεγγραφής του ανιψιού του. Ο Μανωλάς έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας και οι συζητήσεις με την ΑΕΚ επικεντρώνονται στο να πάρει η Ένωση κάποιο ποσό τώρα, ώστε να μην χάσει τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εντός τις ημέρες ή μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται να έχει τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, με τον Μανωλά να συνεχίσει την καριέρα του στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία για εξελίξεις στο θέμα της μετεγγραφής του Κώστα Μανωλά. Η Ντνιέπρ είχε εκδηλώσει αρκετές εβδομάδες ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό και τελικά κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του, πριν το τέλος της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου στην Ουκρανία, η οποία λήγει στις 3 Μαρτίου. Ο παίκτης δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της μετεγγραφής του.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί ποια στάση θα κρατήσει ο Νίκος Κωστένογλου, μετά από αυτή την εξέλιξη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε επισημάνει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στους κεντρικούς αμυντικούς, μετά την αποχώρηση του Κάλα και πλέον το συγκεκριμένο πρόβλημα μεγαλώνει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.