Να μην τελείωνε ποτέ

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει για τα νέα ρεκόρ του Ατρόμητου, τον Μίρκοβιτς που θέλει να μοιάσει στον Γιαννιώτη, τον Ουάρντα που υποκλίνεται στον Ούμπιντες και το σχεδιασμό της νέας σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.

Όγδοη εκτός έδρας νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία του, 29 βαθμοί σε εκτός έδρας παιχνίδια που τον καθιστούν «πρωταθλητή» μακριά από το σπίτι του και νίκη στη Λιβαδειά μετά από 44 χρόνια είναι μερικά ακόμα από τα ρεκόρ του ακαταμάχητου φετινού Ατρόμητου. 

Συν τοις άλλοις, μπήκε ο Μίρκοβιτς μετά από τον Σεπτέμβριο κι έκανε την απόκρουση της χρονιάς δείχνοντας σαν έτοιμος από καιρό και έκανε και την δήλωση της χρονιάς λέγοντας: «Του χρόνου θέλω να μοιάσω στον Γιαννιώτη». Πέτυχε κι ο Μπρούνο το πρώτο του γκολ θέλοντας να αποδείξει πρωτίστως στον εαυτό του πως του χρόνου θα προσφέρει περισσότερα.

Ήταν και πιθανότατα το τελευταίο ματς του Ουάρντα στην Ελλάδα λόγω της κίτρινης κάρτας που δέχτηκε αλλά πρόλαβε να μας χαρίσει άλλη μια «μαγική» στιγμή με τη μπάλα όμως να καταλήγει στο δοκάρι. Αυτό το «κακό» παιδί στο super flash ήρθε για να πει πως ο Ούμπιντες κι ο Κιβρακίδης είναι «αδέρφια» του καθώς τον έχουν βοηθήσει πάρα πολύ φέτος λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν πολλοί προπονητές στην ομάδα αλλά εκείνος ακούει πάντα τον Ούμπι.

Πολλοί θα θυμάστε και τη μπλούζα που είχε βγάλει στα Χανιά μετά από ένα γκολ του στην οποία αναγραφόταν η φράση «Atromitos is Family». Είναι μοναδικό πραγματικά το κλίμα στην ομάδα τη φετινής σεζόν και για να επιτευχθεί αυτό έχουν βάλει άπαντες το λιθαράκι τους στον σύλλογο, από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, τον Γιώργο Σπανό με τον Σαράντο τον φροντιστή της ομάδας που τους προσέχει όλους σαν παιδιά του.

Η οριστική κατάληψη της τέταρτης θέσης είναι μια σπουδαία επιτυχία της ομάδας. Μιας ομάδας που έχει «μεγαλώσει», διότι δε θα είναι ψέμα να ειπωθεί πως παρά την επιστροφή στην Ευρώπη μετά από τη διετή απουσία της, πολλοί ήθελαν ακόμα περισσότερα. Ενδεχομένως να άξιζε ακόμα περισσότερα ο Ατρόμητος, αλλά δε θα τα βάψουν και μαύρα, απλώς θα χρησιμοποιήσουν τη φετινή χρονιά σαν το «όχημα» που θα τους οδηγήσει σε νέες επιτυχίες την επόμενη. 

Ήδη όλοι δουλεύουν για τη νέα χρονιά, με τον Νταμίρ Κάναντι να σχεδιάζει τα πάντα, από την περίοδο της προετοιμασίας, τον πρόγραμμα των προπονήσεων, τις εκθέσεις για το υπάρχον ρόστερ και το σκάουτινγκ πιθανών μεταγραφικών στόχων κυρίως από Ελλάδα και μετά από εξωτερικό. Άμεσος συνεργάτης του σε αυτόν τον τομέα ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει έρθει ήδη σε συμφωνία για την απόκτηση του Γαρουφαλιά εδώ και αρκετό καιρό και στα «σκαριά» δουλεύονται κι άλλες περιπτώσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.