Απάντησε στον Μαλακατέ ο Πλυτάς

Ο Νίκος Πλυτάς απάντησε σε έντονο ύφος στον Τάσο Μαλακατέ, για τα όσα υποστήριξε την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Πλυτάς απάντησε σε έντονο ύφος στον Τάσο Μαλακατέ, για τα όσα υποστήριξε την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πλυτά αναφέρει: “Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θεωρούμε ευχάριστο ότι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Μαλακατές που ενδιαφέρονται για το σύλλογο, κρίνοντας από το πρόσφατο ενδιαφέρον του. 

Οι κρίσεις και οι προτάσεις του για το μέλλον του συλλόγου, όπως τις παρουσίασε στη Γενική Συνέλευση, αν και υπερβολικές, δικαιολογούνται σε ένα βαθμό, λόγω της ελλιπούς γνώσης του όσον αφορά την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Όμιλος. 

Οι κατηγορίες του, όμως, για εσκεμμένες ενέργειες και «πραξικοπιματικές» πρακτικές από μέρους μας στις διαδικασίες του Πρωτοδικείου, μόνο σαν κυνήγι φαντασμάτων μπορούν να χαρακτηριστούν και θα πρέπει να αποδειχθούν ενώπιον του δικαστηρίου. Η δημιουργία εντυπώσεων στο διαδίκτυο δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αντίθετα, έχει κουράσει τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου που ζητάει πράξεις και αποτελέσματα. 

Η διοίκηση του συλλόγου ήταν αυτή που κάλεσε όλους τους παναθηναϊκούς παράγοντες για συνεργασία το περασμένο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μαλακατέ, ο οποίος τελικά αρνήθηκε όταν του έγινε σαφές ότι η πρότασή του για μπάτζετ που θα ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ για τα ομαδικά αγωνιστικά τμήματα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί τη στιγμή που τα χρέη “πνίγουν” τον Όμιλο και τα έσοδα έχουν “συρρικνωθεί”». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.