Ήττες για Λάτσιο και Ουντινέζε

Με δύο εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Σέριε Α, καθώς Λάτσιο και Ουντινέζε έχασαν από Μπολόνια και Νοβάρα αντίστοιχα.

Με δύο εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Σέριε Α, καθώς Λάτσιο και Ουντινέζε έχασαν από Μπολόνια και Νοβάρα αντίστοιχα. Η ομάδα της Ρώμης γνώρισε “βαριά” ήττα με 3-1 στο “Ολίμπικο”, ενώ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες. Οι Πορτανόβα (11′), Ντιαμάντι (28′) και Κριν (60′) σκόραραν για την Μπολόνια, ο Ρούμπιν στο 56′ με αυτογκόλ για τους γηπεδούχους.

Ο Ματουζαλέμ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 43′, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους “λατσιάλι” στο 58′, δύο λεπτά με το υπέρ τους γκολ, όταν πήρε πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια και ο Γκονζάλες. Η Λάτσιο έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από τη Γιουβέντους στους δύο βαθμούς, αλλά παρέμεινε στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Κι αυτό διότι την ίδια ώρα, η Ουντινέζε γινόταν η τρίτη ομάδα που καταφέρνει να χάσει φέτος από τη Νοβάρα (τα… πρωτεία, πάντως, τα έχει η Ίντερ με δύο ήττες). Το γκολ του Τζέντα στο 16′ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους, που παραμένουν, πάντως, πολύ μακριά από τη 17η θέση που οδηγεί στην παραμονή.

Τα αποτελέσματα στη Σέριε Α:

Λάτσιο – Μπολόνια 1-3
(56′ αυτ. Ρούμπιν – 11′ Πορτανόβα, 28′ Ντιαμάντι, 60′ Κριν)

Νοβάρα – Ουντινέζε 1-0
(16′ Τζέντα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.