O Αζάρ έκρινε τον τίτλο! (video)

Με πέναλτι του Αζάρ η Τσέλσι κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας φτάνοντας με αυτό τον τρόπο στην κατάκτηση του τροπαίου.

Με πέναλτι του Αζάρ η Τσέλσι κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας φτάνοντας με αυτό τον τρόπο στην κατάκτηση του τροπαίου. 

Σε ένα παιχνίδι που το θέαμα κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα οι Λονδρέζοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να βγουν νικητές και να κατακτήσουν το τρόπαιο. 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος στο 21ο λεπτό ανατράπηκε αντικανονικά από τον Τζόουνς μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα και ο επιθετικός της Τσέλσι μετουσίωσε σε γκολ την εσχάτη των ποινών. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά όσες φορές το επεχείρησε η Τσέλσι είχε τις απαντήσεις με τον Κουρτουά να συμβάλλει τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. 

Αυτή είναι η όγδοη φορά που η ομάδα του Λονδίνου φτάνει στην κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου και η πρώτη μετά τη σεζόν 2011/12 όταν και το κατέκτησε για τελευταία φορά.  

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι (Α. Κόντε): Κουρτουά, Ρούντιγκερ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Μπακαγιόκο, Καντέ, Φάμπρεγκας, Μόουζες, Αζάρ (90′ Γουίλιαν), Ζιρού (89′ Μοράτα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ. Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλέντσια, Τζόουνς (87′ Μάτα), Σμόλινγκ, Γιανγκ, Ερέρα, Μάτιτς, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (72′ Λουκάκου), Ράσφορντ (72′ Μαρσιάλ), Σάντσες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.