Αραβίδης: “Η σταθερή ΑΕΚ, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των άλλων”

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για πρώτη φορά μετά το "διαζύγιό" του με την ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί".

Ο Χρήστος Αραβίδης έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά όπως ο ίδιος υποστήριξε στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ”, ήταν δική του επιλογή:

«Έμεινα εκτός δράσης, εκτός ποδοσφαίρου, γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα σε ένα πρόσωπο που δίνει το δικό του αγώνα. Εν γνώσει μου, με πλήρη συνείδηση είπα όχι σε προτάσεις ακόμη και σε δελεαστική από καλή γαλλική ομάδα. Έναν χρόνο εκτός, είδα ξεκάθαρα πως στη ζωή το πιο σημαντικό πράγμα είναι η οικογένεια σου», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Πέρασα καλές στιγμές στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω τοποθετηθεί για τα αίτια που χώρισαν οι δρόμοι μας. Απλά το μόνο που θα πω είναι πως δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί».

Σε ότι αφορά στην επόμενη σεζόν:

«Φέτος θα επιστρέψω στα γήπεδα. Υπάρχουν διάφορες προτάσεις που εξετάζω και σε λίγο καιρό, θα επιλέξω την καλύτερη».

Για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ο Αραβίδης είπε:

«Ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Η ΑΕΚ κατάφερε να έχει σταθερή απόδοση και σε συνδυασμό με τα λάθη των άλλων κατέκτησε τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξίσου ανταγωνιστικός, είχε σπουδαία απόδοση σε πολλά ματς και κατέκτησε το κύπελλο, ενώ του χρόνου θα πατήσει πάνω στον σπουδαίο κορμό που έφτιαξε. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα, αλλά νομίζω πως θα επανέλθει. Τέλος κι ο Παναθηναϊκός θα δείξει καλύτερο πρόσωπο πιστεύω μετά την έλευση επενδυτή, αλλά κυρίως του Δώνη που είναι σπουδαίος προπονητής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.