Μέσα ο “Ντίμι”, ανησυχία για Κάλα-Καράμπελα

Με την επιστροφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ. Αντίθετα ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Χουάν Κάλα να συνεχίζει φυσιοθεραπείες...

Με την επιστροφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ. Ο γκολκίπερ της «Ένωσης» ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.

Αντίθετα ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Χουάν Κάλα να συνεχίζει φυσιοθεραπείες  και πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αμφίβολη θεωρείτε και η συμμετοχή του Νίκου Καράμπελα καθώς ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις μετά τον τραυματισμό του στο ισχίο και επίσης έκανε φυσιοθεραπείες.

Η συμμετοχή των δύο παικτών στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται  να ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τρίτης όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Γκούντιονσεν και Εγγλέζου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.