Κιριλένκο: Τα φαβορί για την Ευρωλίγκα

Θεωρεί πως η ΤΣΣΚΑ θα ήταν μεταξύ των βασικών διεκδικητριών ομάδων για την... κούπα της Ευρωλίγκα ακόμη και αν ο ίδιος έφευγε.

Θεωρεί πως η ΤΣΣΚΑ θα ήταν μεταξύ των βασικών διεκδικητριών ομάδων για την… κούπα της Ευρωλίγκα ακόμη και αν ο ίδιος έφευγε. Ο Αντρέι Κιριλένκο μίλησε και για τις υπόλοιπες ομάδες που βλέπει ως φαβορί, αλλά και για τους λόγους που τελικά παρέμεινε στην «ομάδα του στρατού». 

Με το «ΤΟΡ 16» να βρίσκεται μερικές μέρες πριν το τζάμπολ, ο Ρώσος σούπερ σταρ τόνισε πως άλλες 4-5 ομάδες βρίσκονται στο επίπεδο της ΤΣΣΚΑ και μπορούν να πάρουν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν κατά τη γνώμη μου φαβορί πολύ πριν υπογράψω εγώ. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που δεν είναι κατώτερες της δικής μας όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, οι τουρκικές ομάδες και η Μακάμπι του Μπλατ και μπορούν να κάνουν την έκπληξη», ήταν τα λόγια του.

Αναφερόμενος στο γιατί αποφάσισε να πει τελικά «όχι» στο ΝΒΑ, για φέτος, εξήγησε ότι «μου ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να φύγω στα μέσα της σεζόν και να φύγω από την ομάδα πάνω που είχα αρχίσει να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο. Γυρνώντας στο ΝΒΑ ως φρι έιτζεντ θα έπρεπε να βρω καινούρια ομάδα και να αγωνιστώ με νέους συμπαίκτες. Άλλωστε, πραγματικά θέλω πολύ να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και είναι σημαντικό να προετοιμαστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για αυτή τη διοργάνωση».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να πει ότι «δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, όμως το πιθανότερο είναι να φύγω. Ωστόσο, είναι όμορφο που στο πικ της καριέρας μου έχω την ευκαιρία να παίξω πάλι εδώ (σ.σ. Ρωσία) κοντά στον κόσμο μας, τους φίλους μου και την οικογένειά μου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.