Ντάλιτς: «Ο Σαμπαόλι έπεσε στα μάτια μου»

Ο Ζλάτικο Ντάλιτς αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του Χορχέ Σαμπόλι, ο οποίος δεν το χαιρέτησε μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κροατία.

Ο Ζλάτικο Ντάλιτς αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του Χορχέ Σαμπόλι, ο οποίος δεν τον χαιρέτησε μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κροατία. «Έπεσε στα μάτια μου», ήταν το σχόλιο του προπονητή της Εθνικής Κροατίας, τονίζοντας ότι εκείνος δεν θα το έκανε ποτέ, ακόμα και αν έχανε. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο τεχνικός των «αλμπισελέστε» δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος προπονητής.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

«Δυστυχώς τίποτα. Και λυπάμαι γι’ αυτό. Ουδέποτε έφυγα από το γήπεδο ύστερα από αγώνα χωρίς να χαιρετήσω τον αντίπαλο προπονητή, είτε έχασα είτε νίκησα. Πριν από το παιχνίδι του έκανα δώρο μια φανέλα της Κροατίας και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το ωραίο δώρο θα μείνει στη μνήμη του. Πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια και να συγχαίρεις τον αντίπαλό σου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ομάδας σου. Αυτός δεν το έκανε και πλέον στα μάτια μου είναι πολύ χαμηλά. Δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος προπονητής», δήλωσε ο Ντάλιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.