Προς Πρωτοδικείο…

Και στο βάθος πρωτοδικείο. Αυτή είναι η μοναδική λύση που τούτη τη στιγμή φαντάζει και η πιο ανώδυνη για τον Πανιώνιο, ο οποίος ψάχνει τρόπους για να ανασάνει οικονομικά.

Και στο βάθος πρωτοδικείο. Αυτή είναι η μοναδική λύση που τούτη τη στιγμή φαντάζει και η πιο ανώδυνη για τον Πανιώνιο, ο οποίος ψάχνει τρόπους για να ανασάνει οικονομικά. Όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα πρέπει να έχει ως στόχο ή στόχους καλύτερα την οικονομική εξυγίανση, αλλά και την εξασφάλιση της αδειοδότησης της ομάδας της Νέας Σμύρνης ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Σίγουρα την Τρίτη το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο, αλλά όλα δείχνουν πρωτοδικείο.

Μάλιστα, ήδη έχουν εκφράσει επιθυμία κάποιοι για να ενταχθούν στο ΔΣ, στην περίπτωση που η ομάδα καταλήξει σε λύση πρωτοδικείου. Αρκουμάνης, Ναλιτζής, Χιωτάκης, Σταμούλης, Ζερβακάκος, Βουζουνεράκης είναι οι έξι που εκδήλωσαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν τον Πανιώνιο σε αυτή τη δύσκολη φάση της ιστορίας τους, ενώ ακούγονται και ακόμα δύο ονόματα, που στο παρελθόν υπήρξαν… ηγέτες των «κυανέρυθρων».

Το ευχάριστο από αυτή τη γενική συνέλευση, είναι το γεγονός ότι η κατάσταση στον Πανιώνιο είναι αναστρέψιμη και βιώσιμη, σύμφωνα πάντα με τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Τι θα φέρει η επόμενη μέρα; Σίγουρα περικοπές σε. βαριά συμβόλαια παικτών και προπονητή, πωλήσεις παικτών, καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι σφραγισμένες επιταγές θα αρχίσουν να γίνονται προσφυγές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.