Συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε Joker και Comedian

Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.To νέο τεύχος του "Doomsday Clock" δείχνει τι συμβαίνει όταν οι Joker και...

Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

To νέο τεύχος του “Doomsday Clock” δείχνει τι συμβαίνει όταν οι Joker και Comedian βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Τα αποτελέσματα είναι όσο χαοτικά όσο μπορεί να περιμένει κανείς.

STL086992

Προειδοποίηση: Ακολουθούν spoilers για το “Doomsday Clock #6”


Οι κακοί του σύμπαντος της DC μπαίνουν στο προσκήνιο στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο της συνέχειας του “Watchmen” με τον Riddler να οργανώνει μια συγκέντρωση ώστε με τους μασκοφόρους συνομιλητές του να συζητήσουν πώς να χειριστούν την οργή γύρω από την θεωρία των Supermen και την αντιμετώπιση των metahuman εγκληματιών από την κυβέρνηση. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι θα είναι πιο ασφαλείς κρυμμένοι στο Kahndaq υπό την εποπτεία του Black Adam.

Art by Gary Frank. (DC Entertainment)
Καλλιτεχνική επιμέλεια από Gary Frank. (DC Entertainment)

Ο Riddler είναι λιγότερο από ενθουσιασμένος όταν βλέπει τον Joker παρέα με τους Mime, Marionette και έναν αιχμάλωτο Batman να κλέβουν την παράσταση. Όμως ο Joker είναι το λιγότερο από τα προβλήματα του Riddler. Σύντομα ο Comedian εμφανίζεται και αρχίζει να επιτίθεται στους κακούς με τα όπλα του.

Art by Gary Frank. (DC Entertainment)
Καλλιτεχνική επιμέλεια από Gary Frank. (DC Entertainment)

Μέχρι να σταματήσουν οι πυροβολισμοί, ο Comedian έχει σκοτώσει τον Typhoon (έναν χαμηλού επιπέδου κακοποιό που αποκαλύφθηκε ότι ήταν κυβερνητικός κατάσκοπος) και ένα μέλος του Court of Owls. Παράλληλα ράγισε το κράνος του Mister Freeze και τραυμάτισε σοβαρά τον Riddler. Όμως, φαίνεται ότι κατόρθωσε να κερδίσει τον θαυμασμό του Τζόκερ που εντυπωσιάζεται από τις μεθόδους του Edward Blake.

Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει τον Τζόκερ από το να χρησιμοποιήσει ένα Joy-buzzer στον Comedian ενώ προσπαθούσε να αποσπάσει την τοποθεσία του Ozymandias από τους Mime και Marionette. Φαίνεται ότι ο Blake θα κρατάει συντροφιά στον Batman από εδώ και στο εξής ως αιχμάλωτος του Τζόκερ.

Art by Gary Frank. (DC Entertainment)
Καλλιτεχνική επιμέλεια Gary Frank. (DC Entertainment)

Όσοι ακολουθούν την ιστορία και αναρωτιούνται για το πώς ο Comedian μπορεί να είναι ζωντανός στο σύμπαν της DC, αρκεί να σκεφτούν ότι σε προηγούμενο τεύχος αποκαλύφθηκε ότι ο Doctor Manhattan ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και έσωσε τον Blake από την θανατηφόρα πτώση του στο “Watchmen#1”. Οι πραγματικές προθέσεις του Manhattan μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες αλλά φαίνεται ότι χρησιμοποιεί τον Comedian προκειμένου να βρει τον Ozymandias και να εξαλείψει όλους όσους προέρχονται από το σύμπαν των Watchmen.

Υπάρχει επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον σχετικό με τον Τζόκερ κομμάτι σε αυτό το τεύχος. Σε ένα σημείο ο Τζόκερ κοροϊδεύει τους υπόλοιπους κακούς για την προσπάθειά τους να σχηματίσουν μια ενωμένη ομάδα, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι μέλος της Legion of Doom στην καινούργια “Justice League” σειρά. Πρόκειται άραγε για ανακολουθία ανάμεσα στους τίτλους ή μήπως πρόκειται για ένα στοιχείο ότι ο Τζόκερ του “Doomsday Clock” δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που εμφανίζεται στο “Justice League”; Χρησιμοποιεί άραγε ο Geoff Johns το “Doomsday Clock” προκειμένου να μας προετοιμάσει για το επερχόμενο “Three Jokers” σε καλλιτεχνική επιμέλεια Jason Fabok; O χρόνος θα δείξει.

Three Jokers teaser by Jason Fabok. (DC Entertainment)
Εικόνα Three Jokers σε επιμέλεια Jason Fabok. (DC Entertainment)

Πείτε μας τις εντυπώσεις σας από την πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε Tζόκερ και Comedian στα σχόλια.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.