Η εκδίκηση στο μυαλό και των δύο

Βραζιλία και Περού διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Τελικός με φαβορί και αουτσάιντερ... τελικός με την λέξη εκδίκηση στο μυαλό και των δύο μονομάχων!

Βραζιλία και Περού διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Τελικός με φαβορί και αουτσάιντερ… τελικός με την λέξη εκδίκηση στο μυαλό και των δύο μονομάχων!

Ο Τιτέ έκλεισε τους παίκτες του στην Τερεσόπλις, περίπου εκατό χιλιόμετρα μακριά από το Ριο ντε Ζανέιρο! Τους θέλει συγκεντρωμένους, αφοσιωμένους στον στόχο, να φέρουν σε πέρας την αποστολή… οπωσδήποτε! Να κλείσουν στόματα!

Θα περίμενε κανείς να υπάρχουν χαμόγελα στην Βραζιλία… να περιμένουν όλοι ανυπόμονα τον τελικό… να είναι έτοιμοι να σβήσουν “καταστροφές” του παρελθόντος και να γιορτάσουν τον πρώτο τίτλο της σελεσάο μετά το 2013!

Όχι… δεν είναι έτσι!

Σε αυτό το Κόπα Αμέρικα αυτοί που διαμαρτύρονται περισσότεροι είναι οι διοργανωτές. Διαμαρτύρονται για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων, για τις αποδοκιμασίες του κοινού, για τα άδεια γήπεδα και για την έλειψη σεβασμού από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το άγχος το έχουν ξεχάσει! Μέσα τους υπάρχει η λέξη εκδίκηση, όχι προς τους Περουβιανούς αλλά προς την ασέβεια στην ομάδα από τους συμπατριώτες τους!

Δεν ξέρω αν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους Βραζιλιάνους! Μπορεί να έχουν κατακτήσει όλα τα Κόπα Αμέρικα που έχουν διοργανώσει αλλά δε νομίζω να το θυμάται κανείς! Το τελευταίο τρόπαιο η σελεσάο το κατέκτησε το 2013, εντός έδρας, ένα κύπελλο Συνομοπονδιών αλλά και αυτό δεν νομίζω να το θυμάται κανείς!

Περισσότερο θυμούνται την συντριβή στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 2014 από την Γερμανία με 7-1… οι μεγάλοι το γκολ του Γκίτζια στον τελικό του 1950 με την Ουρουγουάη!

Για τους Περουβιανούς; Ευκαιρία ζωής! Πρώτος τελικός μετά από 44 χρόνια! Δεν περίμενε κανείς ότι θα βρεθούν εκεί αλλά αποδεικνύουν ότι βελτιώνονται συνεχώς και όπως οι Βραζιλιάνοι και αυτοί σκέφτονται την εκδίκηση αλλά περισσότερο για την συντριβή 5-0 στην φάση των ομίλων από την ομάδα του Τιτέ!

Μετά την παρουσία τους στο Παγκόσμιο κύπελλο έφτασαν και στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και ο κόουτς Γκαρέκα είναι κοντά στο να θεωρηθεί Εθνικός ήρωας όπως φυσικά και ο αιώνιος αρχηγός Πάολο Γκερέρο!

Μπορεί στην φάση των ομίλων οι Βραζιλιάνοι να διέλυσαν το Περού αλλά αυτό το ματς είναι διαφορετικό! 

Κλισέ το ξέρω αλλά… το πρώτο γκολ μπορεί να κρίνει πολλά! Αν σκοράρουν οι Βραζιλιάνοι πιστεύω ότι θα απελευθερωθούν! 

Αν δεχτούν πρώτοι γκολ δεν ξέρω αν θα καταρρεύσουν αλλά το κλίμα στο γήπεδο δεν θα είναι καλό απέναντι σε ένα κόσμο που μάλλον τους περιμένει να κάνουν γκέλα περισσότερο από ότι τους περιμένει να κατακτήσουν το τρόπαιο!

Με το μυαλό στην εκδίκηση Βραζιλιάνοι και Περουβιανοί θα παλέψουν για το τρόπαιο… σε ένα ματς ιστορικό και για τους δύο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.