Γαλανόπουλος: “Eντελώς διαφορετικά από πέρυσι” (video)

Μεγάλες διαφορές στην προετοιμασία της ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι, εντοπίζει ο Κώστας Γαλανόπουλος, όπως είπε στην κάμερα του novasports μετά το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια.

Μεγάλες διαφορές στην προετοιμασία της ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι, εντοπίζει ο Κώστας Γαλανόπουλος, όπως είπε στην κάμερα του novasports μετά το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια.

Αναλυτικά:

«Είναι αναμενόμενο ότι παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο με έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Μας λείπει η ένταση. Είναι λογικό τώρα, γιατί τα πόδια είναι βαριά. Το σημαντικό είναι να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής. Προσπαθούμε. Δουλεύουμε πολλά πράγματα. Εχουμε νέες πληροφορίες συνεχώς. Συναντάμε κάποιες δυσκολίες σε κάποια φιλικά, όμως γι’ αυτά είναι τα παιχνίδια τώρα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι διαφορετική η προετοιμασία φέτος, εντελώς από την περσινή. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί εμείς έχουμε την κατοχή, εμείς τη μπάλα στα πόδια μας. Μαθαίνουμε πότε ρισκάρεις και πότε όχι».

Για την καλοκαιρινή προσωπική του προετοιμασία που έκανε:

«Είναι κάτι που το κάνω για την προσωπική μου εξέλιξη. Ο,τι κάνω, το κάνω γι’ αυτό. Το θέμα είναι τι κάνω στην ομάδα. Αν δεν τα πάω καλά στην ομάδα, δεν έχει σημασία τι κάνω ατομικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.