Δεν τα κατάφεραν οι Δράκου και Χρήστου

Εκτός ημιτελικών έμειναν οι Νόρα Δράκου και Απόστολος Χρήστου, στα 100 μέτρα ελεύθερο και 200 μέτρα ύπτιο, αντίστοιχα.

Εκτός ημιτελικών έμειναν οι Νόρα Δράκου και Απόστολος Χρήστου, στα 100 μέτρα ελεύθερο και 200 μέτρα ύπτιο, αντίστοιχα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την 30η θέση, καθώς στα προκριματικά είχε χρόνο 55,50, μένοντας παράλληλα μακριά και από το 54,38, που είναι το όριο για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η 27χρονη αθλήτρια θα αγωνιστεί το Σάββατο στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Η ίδια δήλωσε μετά το τέλος της κούρσας της: “Περίμενα ότι θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν είμαι. Σίγουρα έχει να κάνει και με την ψυχολογία μου ,ότι δεν είμαι όπως θα ήθελα τα τελευταία χρόνια , είναι και οι τραυματισμοί. Γι αυτό έχω επικεντρωθεί περισσότερο στο 50άρι αλλά θεωρούσα ότι το όριο στο 100άρι θα μπορούσα να το κάνω και το περίμενα. Πιστεύω στα 50 να πιάσω το όριο κι αν όχι το όριο να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ να κάνω κάτω από 24.9 που θα με βοηθήσει και ψυχολογικά γιατί έρχεται μια πολύ δύσκολη χρονιά γιατί η φετινή κύλησε πολύ άσχημα. Και σκέφτομαι να μπω χειρουργείο μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες για να αντιμετωπίσω τον τραυματισμό μου στο χέρι”.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 24η θέση, καθώς είχε χρόνο 1.59,42. Ο Χρήστου τερμάτισε έβδομος στην προκριματική σειρά του.

Μετά το τέλος της κούρσας του, δήλωσε: “Ήμουν κουρασμένος και δεν είχα δυνάμεις να κολυμπήσω γρήγορα και δεν βγήκε για πρωινή κούρσα δεν ήμουν καλά και γενικά το πρωί είναι δύσκολο να βγάλω καλή κούρσα. Ήθελα το όριο αλλά έμεινα μακριά. Έχω κολυμπήσει και πιο γρήγορα μέσα στη χρονιά χωρίς να είμαι έτοιμος αλλά σήμερα δε βγήκε. Στο 50 άρι το 2017 είχα φτάσει στον ημιτελικό τώρα είναι ο τελικός και ένας καλός χρόνος”.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει τις συμμετοχές των Ανδρέα Βαζαίου στα 100 μέτρα πεταλούδας, του Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο και της Άννας Ντουντουνάκη στα 50 μέτρα πεταλούδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.