Το πλάνο της Κυπριακής Αστυνομίας για το ΑΕΛ-Άρης (pics)

Ανακοίνωση για τη ρεβάνς της Πέμπτης (01/08), μεταξύ των δύο ομάδων, για τα προκριματικά του Europa League, εξέδωσαν οι Κυπριακές Αρχες.

Ανακοίνωση για τη ρεβάνς της Πέμπτης (01/08), μεταξύ των δύο ομάδων, για τα προκριματικά του Europa League, εξέδωσαν οι Κυπριακές Αρχες. 

Σύμφωνα με αυτή, αναλύουν το πλανο τους, για να κυλήσουν όλα ομαλά, ενώ επισημαίνουν τι απαγορεύεται.

Η ανακοίνωση: 

“Η Αστυνομία, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Πέμπτη 01.08.2019 και ώρα 20:00, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τα προκριματικά του EUROPA LEAUGE, μεταξύ των ομάδων της ΑΕΛ Λεμεσού –  ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΡΗ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα (ΛΑΡΝΑΚΑ) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΛ θα παραχωρηθούν, η Δυτική ( Γιώργος Καραπατάκης), η Νότια (Πετρολίνα) και η Ανατολική Κερκίδα ( AJK Group). Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:15. 

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Ανακοινώνεται ότι:

ΑΕΛ

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Να κατευθύνονται προς το στάδιο αφού ακολουθήσουν ευθεία πορεία από τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωρίου μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο CINEPLEX από εκεί να κατευθυνθούν αριστερά προς το στάδιο.

Ο δρόμος που περνά πίσω από το κλειστό στάδιο Κιτίον θα είναι κλειστό για την διέλευση οχημάτων.

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς της ΑΕΛ θα διατεθούν μόνο  σε προπώληση, δεν θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς του ΑΡΗ θα διατεθούν μόνο  σε προπώληση, δεν θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα.

Προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΡΗ που θα μεταβούν από Λεμεσό και Πάφο προς Λάρνακα,  να   ακολουθήσουν το εξής δρομολόγιο: απο κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού να κατευθυνθούν αριστερά προς Ριζοελιά. Ακολούθως να βγουν από την έξοδο για Λάρνακα και να συνεχίσουν μέχρι να συναντήσουν φώτα τροχαίας. Από τα φώτα τροχαίας να κατευθυνθούν ευθεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και από εκεί ξανά δεξιά. Αμέσως μετά τον φούρνο «ΠΙΡΙΛΛΟΣ» να στρίψουν ξανά δεξιά και ακολούθως να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα.

Οι οπαδοί του ΑΡΗ που προέρχονται από Λευκωσία /Αμμόχωστο μόλις φτάσουν στον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελίας να προχωρήσουν προς την έξοδο για Λάρνακα ευθεία μέχρι τα φώτα τροχαίας . Από τα φώτα τροχαίας να κατευθυνθούν ευθεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και από εκεί ξανά δεξιά. Αμέσως μετά τον φούρνο «ΠΙΡΙΛΛΟΣ» να στρίψουν ξανά δεξιά και ακολούθως να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα..

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. 

Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς της ΑΕΛ το σημείο παράδοσης/παραλαβής αντικειμένων είναι τα ταμεία της Δυτικής και για τους οπαδούς του ΑΡΗ τα παλαιά ταμεία του ΓΣΖ στην Βόρεια πλευρά του σταδίου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Η Κυπριακή Αστυνομία εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.