Ποντένσε: “Τίτλους και Champions League με τον Ολυμπιακό”

Το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League αλλά και την κατάκτηση πολλών τίτλων με τον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League αλλά και την κατάκτηση πολλών τίτλων με τον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Ντανιέλ Ποντένσε. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντανιέλ Ποντένσε: 

Ντανιέλ, μία σπουδαία νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο… 
«Ήταν ακόμη ένα βήμα στη διαδρομή μας προς τους ομίλους του Champions League. Αυτή η νίκη μας έφερε πιο κοντά στον στόχο μας, όμως έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε, για να τον πετύχουμε. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε και έχουμε ακόμα τέσσερα ματς μπροστά μας, για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας». 

Επόμενος αντίπαλός σας είναι η Μπασακσεχίρ. Μια εκτίμηση των δύο αγώνων που ακολουθούν; 
«Νομίζω πως η Μπασακσεχίρ είναι μία ομάδα πιο δύσκολη και πιο ποιοτική από τη Βικτόρια Πλζεν. Έχει αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές, κλάσης, είναι η δεύτερη ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ποιότητα. Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να έχουμε το δικό μας πλάνο, ώστε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο». 

Πόσο σημαντικό είναι που μετά από την πρόκριση επί της Πλζεν, η ομάδα εξασφαλίζει τη συμμετοχή της έστω και στους ομίλους του Europa League; 
«Είναι πολύ σημαντικό. Τώρα δεν υπάρχει πίεση για την παρουσία μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν παίξαμε απέναντι στην Πλζεν, όμως, για να είμαστε στο Europa League. Θέλαμε την πρόκριση για παίξουμε στη διοργάνωση του Champions League. Η θέλησή μας είναι ακόμα μεγαλύτερη για να πετύχουμε τον στόχο μας, έχουμε δρόμο ακόμα. Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι από εδώ και πέρα και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες». 

Τι περιμένεις από τον εαυτό σου, τη νέα χρονιά, στη δεύτερη σεζόν σου με τη φανέλα του Ολυμπιακού; 

«Την πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό, δεν κατάφερα να εκπληρώσω τους στόχους μου, που ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα, τίτλους και να παίξουμε στο Champions League. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και φέτος θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Εγώ, με τη σειρά μου, θα πρέπει να είμαι καλύτερος μέσα στο γήπεδο, να προσπαθήσω πολύ περισσότερο. Θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω στο Champions League. Θα πρέπει να κάνω περισσότερα, να δουλέψω καλύτερα». 

Ένα μήνυμα για τον κόσμο σας, για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπασακσεχίρ; 
«Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και στο πρώτο ματς στο γήπεδό μας, απέναντι στην Πλζεν. Ήταν μια ωραία βραδιά. Ο κόσμος μας είναι πάντα εκεί, να μας υποστηρίζει, για να μας βοηθάει και να παίρνουμε μεγάλες νίκες. Αυτό που ζητώ εγώ είναι να συνεχίσει έτσι. Με τη στήριξή του είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Θέλω ένα γεμάτο γήπεδο, με πάρα πολύ θόρυβο».

Πηγή: “Real News”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.