Νικοπολίδης: “Χάσαμε την πρωτιά στις λεπτομέρειες”

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης ανέφερε πως στόχος της "γαλανόλευκης" είναι η πρόκριση στην τελική φάση μέσω των play offs.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης συνεχάρη τους παίκτες της Εθνικής Ελπίδων για την πορεία τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τόνισε πως η πρωτιά χάθηκε στις λεπτομέρειες και ανέφερε πως στόχος της “γαλανόλευκης” είναι η πρόκριση στην τελική φάση μέσω των play offs. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων: 

Για την προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων: 

«Κάναμε μια σπουδαία πορεία και γι αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Κλείσαμε τον όμιλο με οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, αυτήν στην Κροατία, σε ένα παιχνίδι που όλοι είδαμε πως χάσαμε, πιστεύω από καθαρή ατυχία. Έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον πρώτο και χάσαμε την πρωτιά στις λεπτομέρειες. Ωστόσο η συνολική εικόνα μας ήταν εξαιρετική και η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια έδειξε χαρακτήρα και προσήλωση στο πλάνο. Συνεχίζουμε τώρα στα play offs με στόχο την πρόκριση, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος, αφού όπως έχει δείξει αυτή η ομάδα παίζει πάντα για τη νίκη. Η Εθνική Ελπίδων έχει πολύ καλή φουρνιά παικτών με ταλέντο και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί από αυτούς έχουν κληθεί και στην Εθνική Ανδρών», δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης για την προσπάθεια που κάνει η Εθνική Κ21 για να πάρει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας. 

Για το ότι παίκτης της Εθνικής Ελπίδων δέχθηκε κόκκινη κάρτα σε δεύτερο συνεχόμενο ματς:  «Ναι, είναι γεγονός και πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο οφείλουμε να δούμε και να φανούμε πιο προσεκτικοί στο μέλλον. Σήμερα δεν μας κόστισε, αλλά στην Κροατία μας στοίχισε την πρώτη θέση. Θα το εξετάσουμε ως ομάδα με σκοπό να το διορθώσουμε».

Για το αν έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες τη νοοτροπία του:  

«Είχα την τύχη στην καριέρα μου να αγωνιστώ σε δύο από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες που έπαιζαν πάντα για τη νίκη και σε μια εθνική η οποία είχε μέταλλο και νοοτροπία νικητή, γι αυτό και φτάσαμε στην κατάκτηση του Euro το 2004. Ναι, προσπάθησα να περάσω αυτή τη φιλοσοφία στα παιδιά, το να αγωνίζονται πάντα για τη νίκη χωρίς να φοβούνται κανέναν αντίπαλο και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό».

Για τον πιθανό αντίπαλο της Εθνικής Ελπίδων στα play offs:

«θα παίξουμε όπως ξέρουμε, με τον τρόπο που μας έφερε ως εδώ, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Ο αρχικός στόχος ήταν η πρόκριση και αυτό θα επιδιώξουμε και στα play offs».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.