Πάει Βέροια ο Ανάκογλου, κοντά στην έξοδο και ο “Μάκης”

Δανεικός ως το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στην ομάδα της Ημαθίας ο Έλληνας μέσος, ενώ ο Μακόλεϊ Κρισάντους οδεύει προς Πονφεραντίνα.

Δανεικός ως το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στην ομάδα της Ημαθίας ο Έλληνας μέσος, ενώ ο Μακόλεϊ Κρισάντους οδεύει προς Πονφεραντίνα.

Κυριολεκτικά την τελευταία ώρα της μετεγγραφικής περιόδου αναμένεται να μειωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ, αφού ο Δημήτρης Ανάκογλου βρίσκεται μια ανάσα από την παραχώρησή του στη Βέροια, ενώ όλα δείχνουν ότι θα γίνει δεκτή η πρόταση της Πονφεραντίνα για τον Μακόλεϊ Κρισάντους.

Ο Ανάκογλου αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της “Βασίλισσας του βορρά” ως δανεικός από την Ένωση μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν, αφού εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζεται από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Σε ότι αφορά στον Κρισάντους, όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το novasports.gr, η Πονφεραντίνα και η Έλτσε ήταν οι δύο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, με την πρώτη να κερδίζει τη …μάχη. Η πρόταση που έκανε αφήνει ικανοποιημένη τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον παίκτη και όπως φαίνεται ο Νιγηριανός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ισπανικό σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.