Δημούτσος: “Δε φοβόμαστε κανέναν” (vid)

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε αποκλειστικά στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της NOVA για το επικείμενο ματς με τον Πανιώνιο θεωρώντας καλή και την ισοαπαλία, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποιήση του για το γεγονός ότι παίζει ξανά ποδόσφιαρο.

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε αποκλειστικά στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της NOVA για το επικείμενο ματς με τον Πανιώνιο θεωρώντας καλή και την ισοαπαλία, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποιήση του για το γεγονός ότι παίζει ξανά ποδόσφιαρο.

Διαβάστε και δείτε όλη τη συνέντευξη του Δημούτσου στη NOVA:

– Πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Πανιώνιο για τον στόχο των πλέι οφ;

“Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για να φτάσουμε στα πλέι οφ. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε δύο συνεχόμενα διπλά και μετά να κοιτάξουμε το μέλλον καλύτερα.”

– Θα ήσουν ικανοποιημένος με την ισοπαλία;

“Δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι με έναν αντίπαλο τον οποίο θεωρώ καλό. Από εκεί και πέρα αν παίξουμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε, μπορούμε να πάρουμε το διπλό.”

– Βλέπεις βελτίωση στην ομάδα τον τελευταίο καιρό;

“Απλά είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα που θα έρχονταν κι αυτά. Είχαμε μεγάλες προκρίσεις στο κύπελλο. Είχαμε κάποια παιχνίδια ενδιάμεσα που ήταν δύσκολο να είμαστε 100% έτοιμοι και αυτό πιστέυω ότι έφταιγε. τώρα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάναμε και στην αρχή.”

– Τί πρέπει να κάνετε κόντρα στον Πανιώνιο για το δεύτερο συνεχόμενο διπλό;

“Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δε θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο.”

– Για το αν ο Πανιώνιος που δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα, είναι πιο επικίνδυνος;

“Έχουμε παίξει με ομάδες που θέλανε πολύ τα ματς, όπως τα Γιάννινα κι ο Παναιτωλικός που καταφέραμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας δε φοβόμαστε κανέναν.”

– Μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί;

“Είμαστε έτοιμοι, απλά τώρα κοιτάμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα αν πάμε στα πλέι οφ είναι χαρά μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό κι εκεί.”

– Στον Ατρόμητο παίζεις ξανά ποδόσφαιρο. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα;

“Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν σε πιστεύει ένας προπονητής είναι πολύ καλό ψυχολογικά για τον παίκτη και μπορεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Εδώ στην ομάδα τα έχουμε όλα καλά, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, έχουμε καλούς παίκτες και βοηθάει ο ένας τον άλλον.”

– Είστε πάντως ένα νενανικό σύνολο. Κάνετε και παρέα εκτός;

“Κάποιοι κάνουν κάποιοι δεν κάνουν, έτσι είναι στις ομάδες. Μέσα στο γήπεδο δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και ο ένας βοηθάει τον άλλο. Δεν είμαστε όμως μόνο νέα παιδιά, υπάρχουν και οι έμπειροι.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.