Ελευθεράκης: «Θα βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλανίζουν εμφανίστηκε ο Κώστας Ελευθεράκης.

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλανίζουν εμφανίστηκε ο Κώστας Ελευθεράκης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» τόνισε πως κρίση στην οποία βρίσκεται η ομάδα είναι αποτέλεσμα λαθών. Ο Ελευθεράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου. Τον αγαπάω. Δεν θα χαθεί, είμαι σίγουρος ότι θα βρει ξανά τον δρόμο του. Όλες οι ομάδες περνάνε κρίσεις, η κρίση αυτή έχει προκληθεί από λάθη που έγιναν παλιά. Κάτι θα γίνει όμως και θα βρει και πάλι τον δρόμο του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο φιλικό της εθνικής με τη Βραζιλία στο «Μαρακανά»: «Ένιωσα δέος στο Μαρακανά. Όταν η ΕΠΟ έκλεισε το φιλικό λέγαμε στον Αλκέτα Παναγούλια ότι θα είναι καλό να μην το δώσουμε το ματς γιατί θα πάμε να φάμε καμία πεντάρα. Εκείνος όμως απαντούσε ότι αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται πάρα πολύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.