Σκέψεις Μασάδο για παράταση

Φαίνεται πως ο Μανουέλ Μασάδο αναθεωρεί το αρχικό του πλάνο για διακοπή των προπονήσεων την προσεχή Παρασκευή.

Φαίνεται πως ο Μανουέλ Μασάδο αναθεωρεί το αρχικό του πλάνο για διακοπή των προπονήσεων την προσεχή Παρασκευή. Αυτό το οποίο αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό του, είναι να δοθεί μια  μικρή παράταση στην έναρξη των διακοπών, καθώς το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας, είναι, πράγματι, πολύ μεγάλο.


Το χρονοδιάγραμμα του Πορτογάλου τεχνικού οριοθετεί τη λήξη της χρονιάς στις 5 Μαϊου, ενώ θεωρείται σίγουρο πως, τουλάχιστον, εώς τις 29 του μηνός (Απριλίου) οι ποδοσφαιριστές του Αρη δεν θα έχουν φύγει από το Ρύσιο. Ολ΄ αυτά βεβαίως εξαρτώνται και από τη διάθεση που θα δείξουν οι ίδιοι οι παίκτες για συνέχιση, μερικών ακόμα ημερών, του προπονητικού τους προγράμματος. Με δεδομένο πως αρκετοί πιέζουν, επιμένοντας, για λήξη την προσεχή Παρασκευή, γίνεται αντιληπτό, πως πολύ μεγάλη διάθεση δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι από όλους.


Το πρωί της Τρίτης οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία, μετά την τελευταία υποχρέωση της χρονιάς, κόντρα στην Κέρκυρα. Προς το τέλος, άπαντες χαλάρωσαν παίζοντας  ποδοβόλεϊ!  Ντίκο και Γιαννιώτας  είναι, πλέον, καλά, όπως και ο Παπαστεριανός, ενώ κάποιες ενοχλήσεις, άνευ σημασίας, εξακολουθεί να έχει ο Καστίγιο.


Μέχρι το τέλος των προπονήσεων (όποτε τελικά κι αν συμβεί κάτι τέτοιο), ο Μασάδο θα ρίξει τους αγωνιστικούς τόνους, ακολουθώντας ένα πιο συντηρητικό πλάνο εκγύμνασης. Εξάλλου, πριν αποχαιρετήσει τους παίκτες για τις καλοκαιρινές διακοπές, θα τους παραδώσει ένα πρόγραμμα, ώστε να μη ξεφύγουν τελείως από τις συνήθειες του γηπέδου, το οποίο θα ενταθεί δύο εβδομάδες πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Οποτε αυτή οριστεί και με άγνωστο (μέχρι αυτή την ώρα) προπονητή. Μία κίνηση απολύτως επαγγελματική από τον Μανουέλ Μασάδο και τους συνεργάτες του.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.