Στον τζόγο του Μουντιάλ ξεκινάς πάντα με μικρό καλάθι!

Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή έφτασε. Η στήλη Every day Bet κι ο Αποστόλης Νταλούκας έχουν ετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα προκειμένου κανείς από την παρέα μας να μην "χάσει"! Για αρχή ξεκινάμε με χρήσιμες συμβουλές ενόψει μιας ακόμα διοργάνωσης με πολλές ιδιαιτερότητες.. Καλή επιτυχία!

Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή έφτασε! Το δημοφιλέστερο στοιχηματικό πανηγύρι εδώ και δεκαετίες- σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά στοιχεία εταιρειών, bookmakers αλλά και τραπεζών – ξεκινά σήμερα και θα μας απασχολεί ως αθλητικό γεγονός προς ανάλυση,επεξεργασία, αποκρυπτογράφηση και σαφώς ως αντικείμενο για πρόβλεψή ή εκτίμηση για ακριβώς ένα μήνα από τώρα..

Και μην σας μπερδεύει η οικονομική κρίση στην “ψωροκώσταινα”.. Ούτως ή άλλως ο τζόγος “ανθεί” κι ευδοκιμεί ευκολότερα στις (μερικώς ή ολικώς) οικονομικά “ασθενείς” –  ας αποφύγουμε για λόγους τακτ λέξεις κι έννοιες όπως “πτωχευμένες”, “χρεωκοπημένες” ή “φαληρισμένες” – Κοινωνίες.
Εδώ γιατί να κάνει εξαίρεση δηλαδή; Επειδή δεν παίζει η “γαλανόλευκη”; 

Ξεκινώντας από τα τετριμμένα σας θυμίζουμε πως η στήλη Every day Bet θα είναι εδώ. 

Με το ρεαλισμό της, τα “κολλήματά” της, τις ψαγμένες εισηγήσεις της (από δεκάδες έμπειρους ανά την υφήλιο tipsters και infocasters τους οποίους παρακολουθούμε.. στενά ή λιγότερο στενά) τις πάντα τεκμηριωμένες προτάσεις της.

Θα είναι εύκολο κι αυτό; Όχι..Ίσα – ίσα τέτοιες διοργανώσεις είναι πολύ δύσκολες καθώς τα δεδομένα είναι λιγότερο αναγνώσιμα έως και παραπλανητικά, σε πολλές περιπτώσεις.

Είδατε τι έγινε, λόγου χάρη με την Ισπανία.. Το 3ο ή 4ο φαβορί (σύμφωνα με τις τιμές και τα διεθνή πρακτορεία αν κι εγώ διαφωνούσα εξ αρχής κατηγορηματικά σε ένα τέτοιο ποντάρισμα) που άλλαξε προπονητή δύο μέρες πριν ξεκινήσει η διοργάνωση! 


Μιλάμε πάντα για εθνικές ομάδες.. Δηλαδή συγκροτήματα αγωνιστικά “στοχειοθετημένα” εδώ και ένα μήνα και…βγάλε
!

Σε αυτό το χρονικό διάστημα να πάρουν ανάσες οι παίκτες, να κάνουν αυτοματισμούς, να συνέλθουν από τα Τζετ λαγκ (οι υπερατλαντικοί), να “δέσουν” ότι προλαβαίνουν κάτω από την πίεση του χρόνου, των  αντοχών τους, του κόσμου, των χορηγών των αθλητικών εταιριών και δεν συμμαζεύεται..


Προσοχή λοιπόν στα πρώτα ειδικά πονταρίσματ
α.. Στο κάτω κάτω πέραν της Ισπανίας ΔΕΝ μας έπεισε έως τώρα στη προετοιμασία η Γερμανία και το κυριότερο είναι πως ΔΕΝ μας πείθει ως ρόστερ! Η Βραζιλία του προσφάτως αποθεραπευμένου Νεϊμάρ και των έντονων εσωτερικών συμπλεγμάτων της θέλει χρόνο για να μας δείξει σαφείς εικόνες.


Η Αργεντινή και η Γαλλία είναι δυνατές ομάδες με πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές,ειδικά οι Γάλλοι… Τους βλέπουμε ψηλά έως και πάρα πολύ ψηλά
.. Στους νικητές ομίλων αποφύγετε τους Γερμανούς! Αξίζει να δώσουμε μια ψήφο εμπιστοσύνη στους Ρώσους οι οποίοι “πρέπει” κάτι να δείξουν για το καλό ΚΑΙ της διοργάνωσης..


Με σύνεση και υπομονή θα βρείτε ευκαιρίες να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου
.. Κι αν χάσετε κάτι – ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ποτέ από αυτά που θα σας λείψουν αλλά  ΜΟΝΑΧΑ από κείνα τα λίγα που σας περισσεύουν – μην πέσετε στην επιδημία του Καζίνο ή της χαρτοπαικτικής λέσχης αναζητώντας το ΑΜΕΣΟ ρεφάρισμα!!

Πάλι με σύμμαχο την υπομονή και την ταπεινότητα μπορείτε να νιώσετε κάτι από τη χαρά της νίκης. Μην φοβάστε ένα καλό.. cash out !! H ιστορία έχει αποδείξει πως δε δαγκώνει και τις περισσότερες φορές βοηθάει! Εξάλλου υπάρχει και η γνωστή ρήση για την περίσταση : “Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ….

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην ακούτε εύκολα τους κάθε λογής “μυαλοπώληδες” τριγύρω σας.. Στην πλειοψηφία τους όλοι αυτοί έχουν χάσει περισσότερα από εσάς! Κι εμείς σας θέλουμε  δίπλα μας κερδισμένους, τουλάχιστον ψυχολογικά..

Μια Καλή παρέα είμαστε εξάλλου..

Για σήμερα, βλέπουμε Ρωσία αν κι αυτοί οι Σαουδάραβες πρόσφατα στη Γερμανία κάθε άλλο παρά με σάκο του μποξ έμοιαζαν..Μην ξεχνάμε πόσες και πόσες πρεμιέρες “στράβωσαν”για τα φαβορί!


Πολύ καλό το ενδεχόμενο να μπούνε 2-3 γκολ στο ματς ή να πάμε σε Over 10,.5 στο σύνολο των κόρνερ
!

Αλλιώς δείτε απόψε στο κύπελλο Νορβηγίας την φορμαρισμένη Τρόμσο απέναντι στην Βαλερέγκα, την οποία νίκησε με 3-0 πρόσφατα για το πρωτάθλημα. Συνδυάστε το με Goal/Goal στο ματς της Σουηδικής Superettan ανάμεσα στις Χάλμσταντ και Χέλσινγκμποργκ


ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ
:

ΣΟΥΗΔΙΑ, Superettan (20.00) Halmstad – Helsingborg  :  Goal/Goal  (1,65)


** ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ  (18.00) Russia – S. Arabia :  2-3 Goal  (1,88)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.